kermit123 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Po regeneracji turbiny dalej mam problemy z mocą.Sa to takie objawy ,ze po przejechaniu 400-500km silnik traci moc.Po zgaszeniu i ponownym odpaleniu dziala normalnie i znow 400-500km traci moc. Czy pompo wtryskiwacze moga miec cos spolnego?Na biegu jalowym troche trzesie silnikiem.Po podlaczeniu do komputera byl błąd - coś z pompo wtryskiwaczem i cisnieniem , po usunieciu bledow powracaly z powrotem te same.Moje pytanie czy to pompo -wtryskiwacze czy cos innego. Z gory dziekuje za pomoc.
miro_x Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zrób logi wrzuć na forum to coś będzie wiadomo. Jak przechodzi Ci w tryb awaryjny to może regeneracja źle zrobiona i turbo dalej sie zacina.
Musashi Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Po podlaczeniu do komputera byl błąd - coś z pompo wtryskiwaczem i cisnieniem , po usunieciu bledow powracaly z powrotem te same.Moje pytanie czy to pompo -wtryskiwacze czy cos innego. Z gory dziekuje za pomoc. zaczekaj, gdy sie sciemni..... .... wyciagne szklana kule i wskaze rozwiazanie zagadki fajnie, ze nie pofatygowales sie spisac nru i opisu bledu a od nas oczekujesz jasnowidztwa...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 zapmnij Vag-a i zrób logi albo udaj sie do wróżki
kermit123 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ok wrzucę niedługo kod błędów pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi