arnonim Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Ale na załączonym zdjęciu widać numer PINu i wpięty w niego kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Masz rację 54 jest wolny ale 1 jest zajęty, czy w inny niż 1 można podłączyć ? Na tym zdjęciu dobrze widać, że 1 jest podpięty. Edytowane 19 Lipca przez arnonim Dodanie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Albo musisz się wlutować (lub lepiej uzywjac zacisków) albo metoda mało inwazyjna, dokupić wtyczkę trójnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Albo musisz się wlutować (lub lepiej uzywjac zacisków) albo metoda mało inwazyjna, dokupić wtyczkę trójnik. Dzięki za wszystkie podpowiedzi, zastanawiam się tylko co jest wpięte pod ten PIN 1 skoro jest zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Podświetlenie złącza USB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Podświetlenie złącza USB. Tego pojedyńczego, które miałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Dziękuję za wszelką pomoc, bez Was nie udałoby mi się podłączyć modułu. Oprogramowanie miałem już wcześniej wgrane do aktualizacji map, tylko wówczas nie włączałem Carplay activation a po podłączeniu uruchomiło mi się Menu czy chcę włączyć Android car (włączyłem). Jeszcze nie wiem dlaczego jak uruchomię Janosika to nie mam głosu nawigacji i jak z niego powrócić do menu z apkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aglest Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca W dniu 20.07.2024 o 12:40, arnonim napisał(a): Dziękuję za wszelką pomoc, bez Was nie udałoby mi się podłączyć modułu. Oprogramowanie miałem już wcześniej wgrane do aktualizacji map, tylko wówczas nie włączałem Carplay activation a po podłączeniu uruchomiło mi się Menu czy chcę włączyć Android car (włączyłem). Jeszcze nie wiem dlaczego jak uruchomię Janosika to nie mam głosu nawigacji i jak z niego powrócić do menu z apkami ? Jutro biorę się za montaż wiązki u siebie i mam pytanie - gdzie podłączyłeś czerwony kabelek zasilający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacobMTB Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Chciałbym zapytać, czy chcąc aktywować Android Auto, muszę aktualizować soft, czy jest możliwość zakodowania AA na tym co już jest? Obecnie jestem jeszcze przed wymianą portu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca (edytowane) W dniu 22.07.2024 o 18:44, aglest napisał(a): Jutro biorę się za montaż wiązki u siebie i mam pytanie - gdzie podłączyłeś czerwony kabelek zasilający? Podłączyłem do listwy bocznej z bezpiecznikami, która znajduje się po lewej stronie kierownicy, pod maskownicą. PIN nr 5 (wolny) Edytowane 24 Lipca przez arnonim uzupełnienie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 4 godziny temu, JacobMTB napisał(a): Chciałbym zapytać, czy chcąc aktywować Android Auto, muszę aktualizować soft, czy jest możliwość zakodowania AA na tym co już jest? Obecnie jestem jeszcze przed wymianą portu. Nie musisz. AA to nie kwestia kodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca @Muskel1co może być powodem, że nie zawsze działa przycisk return jak chcę wyjść z jakiejś apki i przejść do menu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Przycist na panelu mmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Teraz, Muskel1 napisał(a): Przycist na panelu mmi? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Może wina samego przycisku. Są jakieś błędy zapisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Przycisk jest ok, bo poza AA działa prawidłowo. W takim razie muszę udać się do kolegi i podłączyć pod komputer, bo nie sprawdzałem błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacobMTB Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Nie musisz. AA to nie kwestia kodowania. Jasne, dzięki. Wymiana portu -----> patch jednostki (by Congo) ---> kodowanie, adaptacje. Tak zrozumiałem czytając forum. Czy dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnonim Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Mam takie pytanie (może trochę dziwne 😃), z czego można korzystać na AA ? Youtube nie działa, messenger też nie pokazuje ostatnich wiadomości, przez whatsapp nie można zadzwonić 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi