Madas Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Kurcze nie wiem czy sobie wkęcam ale jak zatankowałem Statoila po VP GTL to troszkę więcej mi pali .... mówię o jeździe po mieście .... chyba że natężenie ruchu było dzisiaj znacznie większe .... w poniedziałek znowu zatankuję VP GTL i zobaczę jakie jest bezpośrednie porównanie ....
augustA4 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Kurcze nie wiem czy sobie wkęcam ale jak zatankowałem Statoila po VP GTL to troszkę więcej mi pali .... mówię o jeździe po mieście .... chyba że natężenie ruchu było dzisiaj znacznie większe .... w poniedziałek znowu zatankuję VP GTL i zobaczę jakie jest bezpośrednie porównanie .... To taka psychologia! wiesz że masz lepsze paliwo które teoretyczne powinno dawać lepsze osiągi więc wciskasz bardziej w pedał żeby to zobaczeyć. Stąd spalanie większe
Madas Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 ale starałem się jeździć porównywalnie albo tylko tak mi się zdaję zobaczę w poniedziałek co przyniesie ....
rookie Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 No właśnie, wkurzyli mnie z tą ściemą, że to nowe paliwo a to tylko dodatek. Zatankowałem do pełna i na razie mniej kopci. Pozdro
Aydaho Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 każde niestandardowe paliwo zawiera jakiś dodatek - jeżeli mamy standard + nowy dodatek to jest to nowe paliwo. Nie sądzę aby ktoś próbował zmieniać technologię produkcji nafty i sprzedawał to po 4 pln .. bądzmy poważni BTW: uszlachetniacz GTL działa i delikatnie daje się odczuć lepszą jakość spalania tego paliwa. Mocy nie przybędzie
grubcio1980 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam!!!Ja zrobiłem już na tym parę km i .......nie wiem może jeździłem na gorszym gównie,ale moja jeździ lepiej.Zwłaszcza przy 120 i wyżej.
kikot Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Po zatankowaniu tego paliwa mniej śmierdzi w garażu. Świeże jaja dodają a do innych paliw zepsute bo capi zgniłymi
rookie Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie, powiem wam szczerze, jestem wielkim entuzjastą nowinek. Ale dla mnie te paliwo to ściema. Ja to się spodziewałem, że będzie całe przezroczyste! Już więcej tego nie zatankuję. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi