Pawel1507 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Witam mam problem z klimatyzacja od kilku dni czuje zapach w samochodzie paliwa benzyny ale tylko ten zapach czuć jak stoję w korku lub zaczynam ruszam proszę o pomoc nie wiem gdzie mogę szukać problemu Pozdrawiam
Langista Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Masz katalizator, czy wycięty? Ukałd wydechowy szczelny?
Pawel1507 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2021 Tak wszystko mam i szczelne też
Langista Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Gdzieś pod maską nie ma mokro od paliwa? Żaden przewód nie cieknie?
szkepio Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 najszybciej poci Ci się gdzieś przewód paliwa.Jak kolega wyżej sprawdź czy nie masz gdzieś mokro.
george Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Sprawdź uszczelki wtryskiwaczy. Po wymianie środkowego zapach paliwa był wyczuwalny w mniejszym stopniu, ale sprawę rozwiązała wymiana uszczelek tzn. o konieczności ich sygnalizował mechanik, ale z racji modyfikacji wrzuciłem wtryskiwacze od S3. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez george
Rekomendowane odpowiedzi