Pieterb Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Panowie po mału mi blednie i ma braki w wyświetlaniu fis. I teraz zastanawiam się nad wymiana jego ale nie bardzo wiem jaki kupić. Jak by mi kolega któryś podpowiedział. Bo na necie widzę jakieś różne rodzaje są a przynajmniej tak mi się wydaje. Dodam ze ja mak tylko ten czerwony fis.
Lukasz_mk2 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) ja wiele lat temu naprawiałem kolorowego fisa tu: naprawa | Audi moją pasją AUDI.PACULA.EU gościu daje gwarancje na 1 rok, u mnie po niecałych dwóch latach wystąpiły znowu problemy i zadzwoniłem do niego opisując sytuację i ku mojemu zaskoczeniu kazał przysłać licznik i naprawił mi go jeszcze raz za free, mówiąc, że jeszcze nie zdarzyła mu się nigdy taka sytuacja, aby po jego naprawie FIS ponownie padł. Nie wiem tylko czemu od paru miesięcy nie działa mu już www, ale zadzwonić zawsze można Edytowane 29 Czerwca 2021 przez Lukasz_mk2
Pieterb Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 Oki dzięki. W sumie bardziej mi chodziło jaki kupić bo do wymiany może kogoś na miejscu znajdę ale dzięki zadzwonię i być może.
pelonek1 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 https://a4-klub.pl/topic/240996-wymiana-rodzaje-lista-liczników-monochromatyczne-i-kolorowe-wersja-europejska/
Rekomendowane odpowiedzi