akiwan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam, na forum jestem już jakiś czas ale dopiero teraz pokazuję moja niunię. Silnik 1,9TDI (AHH) Climatronic 4 x Air 4 x Szybki Xenon ori Ori fele, jedne na zimę, drugie na lato dołożony podłokietnik, tempomat w trakcie rezania(po dziś dzień nie podłączony ) w planach srebrne ringi na zegary(już założone, niezły bajer, polecam wszystkim) http://akiwan.jalbum.net/Moja%20Srebrna%20Rakieta/index.html
rafalekx Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Nie ma to jak srebro Ładniutka tylko koniecznie większa felga 17'' np.
akiwan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Niestety fele zostają ori 15'(bo właśnie takie mają być) i na pewno nie zmienię na większe, nie na naszych drogach a po za tym im większa fela tym droższe gumy a z kasą ostatnio kiepsko więc zostaje to co jest
rafalekx Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 głupoty piszesz Bez większej felgi nie ma jazdy
jacek5321 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 głupoty piszesz Bez większej felgi nie ma jazdy każdy lubi to co lubi :> ja bym wrzucił 16" ori to jest chyba najlepszy kompromis na polskie drogi
akiwan Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Wczoraj odwiedziłem jedną z Łódzkich hamowni:) Wyniki to: Moc 123KM przy 3537obr/min Moment 307Nm przy 1920obr/min Wykresu chwilowo nie wstawię bo nie mam dojścia do skanera:(
akiwan Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Ja nic nie robiłem przy niej, w takim stanie ją kupiłem, robiona była u niemców, wszystkie papiery od niej mam ale nie ma nic o chipie. Pojechałem do kolegi na hamownie bo wiedziałem że ori to ona nie jest i wyszło właśnie takie coś. Wtrysków nie sprawdzałem bo chyba bez wyjęcia nie da się sprawdzić jakie są. Przeraża mnie troszkę ten moment... 310Nm to 2,5TDI ma, a tu prawie tyle jest:)
mastacrx Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Przeraża mnie troszkę ten moment... 310Nm powinien cieszyć, a nie przerażać :>
akiwan Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 http://akiwan.jalbum.net/Wykres/ Proszę o opinie. Wybieram się na urlopik więc jakiś czas mnie tu nie będzie. Pozdrawiam.
lapek85 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 akiwan silnik AHH na pokładzie ma tzw. pompe 11, to ona robi taki szał. wsadz na poczatek wieksze wtryski np 0,216 i wtedy zobaczysz co sie robi z 90KM
SebaMC Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wystarcza mi to co mam:) No i o to chyba chodzi, chociaż podejrzewam, że za niedługo będzie mało :gwizdanie: Ładne sreberko, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi