Gość adam.a4 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam Chciałbym wszystkim przedstawić My lady Rok 1996 Silnik 1,6 Felgi 16” Elektryczne szyby x2 ( domykane z pilota ) Elektryczne lusterka Szyby przyciemniane Czy jakieś modyfikacje? Nie wiem. Autko podoba mi się takie, jakie jest. Nie ukrywam, iż z czasem chciałbym lampy wymienić, położyć nowy lakier na zderzaki gdyż widać lekkie rysy. Ale powoli. A oto ona :
slaweq Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Pierwsze co bym zrobił to wywalił brewki bo nie pasują
lucabianco Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Felgi też średnie. Ale Audi jak to Audi! Jest miodzio!
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 dla mnie to tak: minusy -fela -brwi -lota plusy -audi -szyberek - masz klime? jak tak to kox a w ogóle to pochwal się wnętrzem i co tam masz na wypasie
Nowak_zg Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 minusy - felga - zawias - klamki i lusterka czarne - lotka - slaby silnik + lpg - swiatla tyl i przod - brewki plusy + ciemne wszystkie szybki a nie tylko tylne + audi wiec ja bym zrobil to tak.... -40mm, inna felge np 17-18" swiatla przod na valeo poliftowe tyl na diody takie jak ma mcm00 brewki zdjac oraz lotke lusterka i klamki prysnac na srebrno a boczny kierunek zmienic na taki z bialym szklem
Gość adam.a4 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Co do brewek to się już nad tym nawet zastanawiałem i czekałem na opinie kogoś trzeciego. Nie problem je zdjąć. Felgi niestety na razie muszą zostać i pewnie nie prędko je zmiennie ( finanse ). A o obniżeniu nigdy nie myślałem. Teraz jak na nią popatrzyłem to rzeczywiście by się przydało ( trochę poczytałem i na szczęście nie ma przy tym wiele roboty ). Światełka tak jak pisałem z chęcią zmienię. Przy okazji malowania zderzaków klamki też można. A co do środka to na razie wypasu nie ma : radyjko Blaupunkt głośniki Alpinie całkiem nie złej mocy :> Nie ma jak to trzecia osoba rzuci okiem i podpowie, co nie, co Więc generalnie muszę się wziąć do roboty, ale powoli…
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 czyli że korbki? ale fotke możesz wkleić
_Solar_ Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ładny kolorek brewki do wywalenia reszta nie zgarsza oka również mógłbym wypisać minusy i mody na plusy dla Twojego autka ale auto słuzy Tobie i ma Ci sie podobać, jak Ci fundusze pozwola to jak najbardziej możesz ładnie wystylizować autko pokaż jeszcze foty wnętrza
Gość adam.a4 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wcześnie nie bawiłem się w stylizację autka. Jest to mój pierwszy raz :>. I dla tego dobrze jest usłyszeć zdanie osób, które już mają jakieś doświadczenia. Na początku brewki i poprawki lakierem a po tym to jak kasiorka pozwoli. Zdjęcia wnętrza wstawie jutro jak tylko je zrobię
Rekomendowane odpowiedzi