A4B5,,, Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 witam ostatnio spadł mi pasek od alternatora , samochód oddałem do mechanika i został wymieniony pasek od klimatyzacji , napinacz oraz pasek od alternatora . Wsiadłem dzień później do samochodu i pokazała się taka kontrolka oraz samochód bardzo słabo nabiera prędkości. Jak ktoś wie co to za kontrolka oraz z czym może być problem to niech pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Kontrolka wygląda jak od spalonej żarówki świateł mijania. Jak słabo nabiera prędkości to sprawdzilbym wężyki od podciśnienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B5,,, Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie czy przy wymianie pasków istnieje możliwość żeby źle podłączyć wężyki od podciśnienia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Przy wymianie pasków nie rusza się ich. Być może przypadkiem się wypiął lub zagiął. Do sprawdzenia. Przyczyna może też być inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi