simon__75 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 (edytowane) Wrócę jeszcze do tematu świecenia przednich lamp u mnie w aucie... Samo powiedzcie czy to "normalnie świeci" ? Albo lewa (tak jak na zdjęciu) świeci za nisko....albo prawa za wysoko Sam już nie wiem. W związku z tym pytanko czy jak na stacji kontroli pojazdów jeden z drugim zabiorą się za regulację to czy aby czegoś nie spie...lą ??? Nie wiem jak podchodzić do matrixów stąd moje pytania Edytowane 19 Września 2022 przez simon__75
Muskel1 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 Można lekko wyregulować. Kręcąc śrubą przestawiasz tylko soczewkę. Segment matrix jest nieruchomy.
simon__75 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 Teraz, Muskel1 napisał: Można lekko wyregulować. Kręcąc śrubą przestawiasz tylko soczewkę. Segment matrix jest nieruchomy. Czyli nikła szansa, że to spitolą.... ?
Muskel1 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 Jeżeli nie przestawią całkiem to nie. Minimalnie podnieść lub opuścić można bez konieczności wykonywania nastaw podstawowych.
Rekomendowane odpowiedzi