audicoman Opublikowano 30 Września 2021 Autor Opublikowano 30 Września 2021 Ma ktoś jakiś schemat części wchodzących w skład pasa przedniego do Q5? Mam połamane plastiki i inne duperele pod lampą i nie wiem co konkretnie szukać do zamówienia.
audicoman Opublikowano 13 Października 2021 Autor Opublikowano 13 Października 2021 Poratuje mnie ktoś - jak dostać się do śruby od błotnika która ukryta jest pod listwą chromowaną? Nie chce uszkodzić tej listwy chromowanej co leci od słupka po linii dachu....
mariusz36 Opublikowano 13 Października 2021 Opublikowano 13 Października 2021 Godzinę temu, audicoman napisał: Poratuje mnie ktoś - jak dostać się do śruby od błotnika która ukryta jest pod listwą chromowaną? Nie chce uszkodzić tej listwy chromowanej co leci od słupka po linii dachu.... Może się mylę , ale nie wydaje mi się żeby ta listwa przeszkadzała w wykręceniu błotnika . Ta górna śruba jest tak z boku , ale jak byś z ciągnął sobie drzwi to bez problemu odkręcisz błotnik . Drzwi to dwie śruby na zawiasach i odpięcie przewodów . Ta listwa jest wciśnięta w rant , spróbuj delikatnie wyjmakiem ją odsunąć - jeśli faktycznie zasłania śrubę .93A141BA-6D9C-4044-9BF9-6880088652F0.heic
audicoman Opublikowano 13 Października 2021 Autor Opublikowano 13 Października 2021 Chodzi mi jak ściągnąć te listwę chrom zeby odkręcić te śrubę mocującą błotnik co znajduje się pod nią. Błotnik stary był wyrwany i resztki obciąłem.
mariusz36 Opublikowano 13 Października 2021 Opublikowano 13 Października 2021 Tak jak pisałem lekko podważ ją wyj makiem . Samą końcówkę tej listwy . 5CD1503F-EFBF-4675-BB38-C6E725428FBA.heic 1
audicoman Opublikowano 13 Października 2021 Autor Opublikowano 13 Października 2021 Co myślicie o nowej masce jako zamiennik? Kupiłem maskę, miała być od polifta i okazało się, że jest od przedlifta..... W ogóle ciężka sprawa z tymi maskami....
Rekomendowane odpowiedzi