Qmaty Opublikowano Środa o 20:26 Opublikowano Środa o 20:26 (edytowane) 👍 dzięki. Takie mam opcje, pozostaje metoda prób i błędów chyba ze dobry człowiek podpowie który bit zmienia z A5 na S5 Edytowane Czwartek o 18:38 przez Qmaty dodanie załączników
Qmaty Opublikowano wczoraj o 08:25 Opublikowano wczoraj o 08:25 Dzięki za podpowiedź, ale u mnie pozostaje wgranie skryptu
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 09:14 Autor Opublikowano wczoraj o 09:14 Napisz o co Ci chodzi? co chcesz tymi zmianami osiągnąć? Żeby mieć Sport layout trzeba wgrać skrypt, nie da się tego uruchomić zmiana kodowania.
Qmaty Opublikowano wczoraj o 10:53 Opublikowano wczoraj o 10:53 Już wyjaśniam , spotr layout mam wgrany i uruchomiony, a nawiązując do zapytania mariusz36 w tym temacie, chciałbym zmienić logo startowe w MMI stąd moje pytania.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 11:34 Autor Opublikowano wczoraj o 11:34 (edytowane) Logo startowe zmieniamy w bajcie 09 ale wątpię aby było tam do wyboru logo S5. W A4 też nie ma logo startowego S4. Są tylko A4, A4L, A4 quattro, A4L quattro, A4 g-tron, A4 g-tron quattro. Edytowane wczoraj o 11:44 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi