sanczo17 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Raczej nie ale jutro zmierzę to dokładniej felgę mam ET42 i bez dystansów wszystko pasuje Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez sanczo17
sanczo17 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Muszę Napisać o tym ale to ma super przełożenia 7 bieg to mistrzostwo
vvalery Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 8 godzin temu, sanczo17 napisał: Muszę Napisać o tym ale to ma super przełożenia 7 bieg to mistrzostwo Tyle nie wolno jeździć?. Mam pytanie. Czy u Ciebie nie pokazuje nr biegu tak jak niżej?
sanczo17 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Nie nie pokazuje numer biegu pokazuje tylko w manualnym przełączaniu ale miał mi to ktoś zrobić i zapomniał
Muskel1 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Czyli ktoś coś pogrzebał bo normalnie powinno pokazywać.
sanczo17 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2021 nie Gregor10 przy stage3 miał mi uruchomić tą funkcję ale zapomniał bo dałem mu listę co chcę żeby włączył i czego nie chcę żeby wyłączył zrobi mi to przy następnej wizycie jak będę u niego
MarcinL Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Dzisiaj jechałem moim szybciej i popatrzyłem na obroty. O takich jakie ty masz, to mogę zapomnieć. Takie obroty masz dzięki przeprogramowaniu skrzyni?
sanczo17 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2021 nie odpowiem ci na to pytanie bo nie wiem czy to jest spowodowane przeprogramowaniem skrzyni był robiony program skrzyni na 100% ale przełożenia chyba się nie da zmienić programem wcześniej tego nie sprawdzałem
patryciusz Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 Przełożenia skrzyni zalezą od kół zębatych i nie da się tego zmienić programem.
Rekomendowane odpowiedzi