RALF76 Opublikowano 24 Listopada 2023 Opublikowano 24 Listopada 2023 w nastawach powinna być opcja sprawdzenie pompy wstępnego tłocznia paliwa 1
tegma Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Dzień dobry, Czy filtry paliwa na przykładzie Filtrona o oznaczeniach PP991 oraz PP991/3 mogą być używane zamiennie? Jaka jest różnica? Jak poznać, który będzie właściwy? Silnik DEUA.
Muskel1 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Żaden. Filtr paliwa tylko oryginalny.
tegma Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Żaden. Filtr paliwa tylko oryginalny. Dzięki za wkład ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jak sobie nagenerujesz kosztów takim ucieraniem d...y szkłem, to będzie to odp. na twoje pytanie
tegma Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jak sobie nagenerujesz kosztów takim ucieraniem d...y szkłem, to będzie to odp. na twoje pytanie Czy filtry paliwa na przykładzie OE o oznaczeniach 8W0 127 399 A 8K0 127 400 A mogą być używane zamiennie? Jaka jest różnica? Jak poznać, który będzie właściwy? Silnik DEUA. Czy na powyższe pytanie odpowiesz w ten sam sposób?
Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Teraz, tegma napisał(a): Jak poznać, który będzie właściwy? Silnik DE Po VINie.
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Część o numerze 8K0127400A to filtr do A4 B8 Do A4 B9 jest 8W0127399A.
Rekomendowane odpowiedzi