DejwB5 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witam kolegów i kolezanki mam pytanie,gdyż chce wymienic swoje głosniki w A4 marki nokia na głosniki Bose i teraz takie pytanie czy bedzie róznica w dziewku(w jego jakości) mam radio Concert II na cd takie jak w modelu B6..dzieki za pomoc pozdrawiam
aju Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 przydał by się do nich wzmacniacz gdyż radio nie ma zbyt dobrej końcówki mocy, nie musi być to oryginalny wzmacniacz, wystarczy jakiś mały 4kanałowy ale markowy wzmacniacz myślę że warto poświęcić te 150-200zł więcej za dużo... dużo lepszy dźwięk
DejwB5 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ok a jak by np podłaczył te głosniki co mam pod wzmacniacz to myslisz ze efekt byłby podobny. dzieki kolego aju
domelq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ok a jak by np podłaczył te głosniki co mam pod wzmacniacz to myslisz ze efekt byłby podobny. dzieki kolego aju Myślę, że nie Marka BOSE mówi sama za siebie, ale myślę, że jak masz sprawne głosniki i wugłuszyłbys drzwi to efekt byłby calkiem zadawalający
Rekomendowane odpowiedzi