rafalhicz Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzień dobry. Mam taki problem,gdy wyłącze auto lub zamknę na klucz radio chorus czuwa cały czas co rozładowuje akumulator. Dodam ze gdy wyjmę bezpiecznik nr 3 radio- mmi wyłącza radio I jest w porządku. Co robić? Pozdrawiam. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez rafalhicz
pila24 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Odczytaj błędy pierw,możliwe że jest usterka któregoś z modułów.
Muskel1 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Było coś dokładane lub majsterkowane przy instalacji?
rafalhicz Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Kupiłem auto tydzień temu. Osobiście nic nie kodowalem. W radiu nie działa poprawnie potencjometr/enkoder. Trzeba przechylać przycisk na boki głośniej/ciszej. Oraz gdy wcisnę go to nie wyłącza radia.
Muskel1 Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 Gateway nie dostaje sygnału z radia dlatego go nie wyłącza. Radio do wymiany.
rafalhicz Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 Godzinę temu, Muskel1 napisał: Gateway nie dostaje sygnału z radia dlatego go nie wyłącza. Radio do wymiany. Jeszcze taki błąd byl
rafalhicz Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 Czyli mam kupić takie same radio tak? Musi mieć jakiś kod/klucz? Domyślam się ze trzeba to jakoś wgrać do auta ? Czy tylko podłączyć?
Rekomendowane odpowiedzi