Langista Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 ALPINE UTE-200BT RADIO USB RAMKA AUDI A4 B6 B7 - ERLI.pl ERLI.PL Kup ALPINE UTE-200BT RADIO USB RAMKA AUDI A4 B6 B7 od NATCAR w cenie 449,00 zł. Przed zakupem...
pila24 Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Godzinę temu, Arsanit napisał: Znaczy ja wiem dlaczego tył i subwoofer nie gra, bo kostki 20-pinowej odpowiedzialnej za tylne głośniki i subwoofer nie mam jak podłączyć do radia i dlatego potrzebuje przejściówki albo modułu. Tylko nie wiem co dokładnie kupić i dlatego pytam. A nie miałeś w zestawie z radiem żadnych przejściówek? Takie coś w instrukcji jest
Arsanit Opublikowano 22 Września 2021 Autor Opublikowano 22 Września 2021 18 minut temu, pila24 napisał: A nie miałeś w zestawie z radiem żadnych przejściówek? Takie coś w instrukcji jest Miałem ale w niej jest tylko przejściówka na złącza 8-pinowe a nie ma przejściówki na złącze 20-pinowe. No niestety nie kupiłem z tej aukcji i nie mam tego modułu i jakiś muszę dokupić. Tylko nie wiem jaki dokładnie by był najlepszy.
Rekomendowane odpowiedzi