Gregory88 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jestem tu nowy i na poczatek chcial bym sie dowiedziec co moge wyciagnac z mojej gdzie moge dokupic turbo i chipa marzy mi sie tak z 200KM w niej da rade??? mieszkam pomiedzy Rzeszowem a Krakowem tak w srodku :biggrin: wiec poleccie mi jakiegos dobrego tunera z gory dzieki za odpowiedz....pomozcie
platiniumm Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 kolego na poczatek to marsz sie przywitac i przeczytac regolamin co do twojego pytania to 200 wyciagniesz chipem tak jak ja mam a jesli chcesz to mozesz zmienic turbo na k004 z audi TT wiaze sie z przerobieniem kolektora wydechowego byc moze z tt bedzie pasowal i przerobic trzeba flansze wydechu zeby do turbo mozna bylo przykrecic i na koniec chip i bedziesz mial ok 225-230
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 bez wtryskow to troche ryzykowne...
platiniumm Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 bez wtryskow to troche ryzykowne... kunio wlasnie tak ma zrobione bez wtryskow i jest ok
Gregory88 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Brynia mam rozumiec ze to twoje bylo robione w Krakowie w V-Techu??? a turbo gdzie mozna nabyc??? i ile bedzie kosztowac montaz???
szogun0 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mieszkam pomiedzy Rzeszowem a Krakowem tak w srodku :biggrin: Tralalala. A może gdzieś w okolicy Brzostka, niedaleko Jasła. :smile: Toć to jeszcze jakoś tak pod podkarpacie podchodzi.
Gregory88 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 szogun o co ci chodzi???? nie wolno juz nawet mieszkac???
poziek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 jak ktoś będzie chciał coś dodać to pisać na PW do mnie to otworzę.
Rekomendowane odpowiedzi