Kasteva Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Witam. Wczoraj zauważyłem że światła stop świecą cały czas po przekręceniu na zapłon. Dodatkowo tempomat przestał działać i przy przekroczeniu około 100km/h wyskoczyło ESP. Czy może to być czujnik stopu pod hamulcem? Kompa mam ale coś przestał działać moze dzisiaj sprawdzę na nim co to jest jak się uda. I kupię jakiś czujnik stopu żeby sprawdzić (najlepiej Ori pewnie ale potrzebuje to na szybko ogarnąć) Edytowane 8 Października 2021 przez Kasteva
Muskel1 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Możliwe, że czujnik stopu. Najlepiej oryginaln, kupić.
Robero321 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Te ori czujniki stopu z ASO to jakaś porażka pochodził kilka godzin i porozginał się w środku .. Zmuszony byłem naprawić stary poczyściłem go popodginałem blaszki i chodzi już dwa lata.. Wyjmij czujnik otwórz go i zobacz w jakim jest stanie..
Kasteva Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 Dzięki Panowie. Czujnik wymieniony(na zamiennik) i narazie wszystko działa git tak jak wcześniej. Dodam że w starym było słychać jakby coś stukało w środku jakiś plastik się rozsypał czy cos
Rekomendowane odpowiedzi