DavOS99 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Zawsze jak odpalałem auto, na desce pojawiała się kontrolka braku ładowania akumulatora, po nabiciu obrotów gasła. Teraz nawet nie pojawia się przy przekręceniu kluczyka, co może być przyczyną?
Fazii Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) W '99 są już ledowe piktogramy. Po wypięciu wtyczki przy alternatorze kontrolka na zapłonie nadal nie świeci ? Edytowane 8 Października 2021 przez Fazii 1
DavOS99 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 Godzinę temu, Fazii napisał: W '99 są już ledowe piktogramy. Po wypięciu wtyczki przy alternatorze kontrolka na zapłonie nadal nie świeci ? Przewód od alternatora był przerwany, trzymał się praktycznie na izolacji. Po wymianie kontrolka wróciła, ale nie jestem pewien czy ona nie powinna gasnąć od razu po odpaleniu silnika, tak miałem w innym 1.9tdi
lukaszbass Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Powinna no chyba ze ako już jest mocno rozładowane to po czasie zgaśnie(tak miałem).
Rekomendowane odpowiedzi