Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Witam.panowie pytanie: czy dyfuzor z audi s line po lifcie będzie pasował do audi bez s line ale po lifcie?Chodzi o ten taki szary z plastrem miodu.
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 Aha ok dzięki.Czyli nie mogę na nic innego wymienić?
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Jeżeli oryginalny to tylko non s-line. Są jakieś zamienniki w sieci, które pasują do zwykłych zderzaków i mają s-line look, przynajmniej były takie dostępne na wzór przedliftowych dyfuzorów s-line.
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 A może masz jakieś zdjęcia na wzór żeby podesłać
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Diffusor Sline Audi A4 B8 Stoßstange hinten WWW.JAIMEMAVOITURE.FR Geben Sie Ihrem Audi A4 B8 einen sportlichen Look mit diesem Sline Sport Look Diffusor. Ideal mit audi...
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) A tu do polifta Audi A4 B8 8K Facelift Diffusor Heckdiffusor S-Line Look Spoiler Tuning | eBay WWW.EBAY.AT Audi A4 B8 8K Facelift Diffusor Heckdiffusor S-Line Look Spoiler Tuning | Auto &... Audi A4 8K B8 FL Diffusor Spoiler Standart Stoßstange ohne S-Line Doppel Links * WWW.EBAY.DE Entdecken Sie Audi A4 8K B8 FL Diffusor Spoiler Standart Stoßstange ohne S-Line... Edytowane 5 Listopada 2021 przez Muskel1
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 Dzięki to taki mówisz by pasował? Bo ja mam konfigurację auta w pakiecie sportowym czyli fotele sportowe kierownica skórzana trójramienna obniżone zawieszenie czarna podsufitka
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Napisz do sprzedawcy dla pewności.
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 No właśnie jedni tak piszą a drudzy tak.Dzięki za info.
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 Kolego mógłbyś zerknąć na te zdjęcia i powiedzieć czy będzie pasował?
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Jeżeli jest to oryginalny s-line dyfuzor to nie będzie pasował do zwykłego zderzaka. Ciężko po tych fotkach ocenić ale na zdjęciu wygląda na oryginalny dyfuzor s-line Edytowane 5 Listopada 2021 przez Muskel1
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 To czyli u mnie jest zwykły zderzak? A s-line jak wygląda może jakieś fotki masz?
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Na zdjęciach, które wkleiłeś jest biały A4 ze zwykłym zderzakiem, dyfuzora nie widać bo jest ciemno. Drugie zdjęcie, które wkleiłeś to dyfuzor s-line do polifta. Na dole masz zderzak s-line polifta z dyfuzorem s-line. Edytowane 5 Listopada 2021 przez Muskel1
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 Aha,proszę powiedz jakiego dyfuzora muszę szukać do zwykłego zderzaka,jakieś fotki?Z góry wielkie dzięki.
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Napisałem już wyżej. Do Twojego zwykłego poliftowego zderzaka, pasuje tylko zwykły oryginalny nie s-line dyfuzor. U góry wstawiłem także zamienniki a'la s-line, które nie są oryginalne.
Maniek79_ka Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Opublikowano 5 Listopada 2021 Ok,rozumiem.Czyli bym musiał wymienić zderzak na s-line.Dzięki kolego za wszystko.Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Jeżeli chcesz mieć oryginalny dyfuzor s-line to musisz także zderzak na s-line wymienić
Rekomendowane odpowiedzi