Ebek95 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Jak ktoś chętny mam 2 miejsca. Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 22 godziny temu, Cuber napisał: ktoś jeszcze chetny na dwójeczkę ? jutro do godziny 19-00 czekamy na informację , kto pierwszy ten lepsz y Jak jeszcze aktualne, to rozbij mój pobyt na dwie dwójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Jeśli jest wolna dwójka w nowym to prosimy z Krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 23 godziny temu, Cuber napisał: mówisz i masz Dzięki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Witam . Grzecznie proszę o 2 ,bo nigdy nie musiałem prosić ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Godzinę temu, wypsiu napisał: Witam . Grzecznie proszę o 2 ,bo nigdy nie musiałem prosić ...? Jesteś ze mną w pokoju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mijaga Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 W dniu 3.04.2022 o 17:50, Cuber napisał: Panie i Panowie Mam Ważny Komunikat Mamy mały kłopot z rozlokowaniem wszystkich, ponieważ jedzie bardzo dużo par, wobec tego pytanie.... Czy mamy tutaj chętne pary które chcą być razem w jednym pokoju? Czekamy pilnie na takowe informację mowa o pobycie w Grand Stasinda ! Nie chcemy sami lokować par w jednym pokoju. Jest jeszcze opcja druga , jesli komuś zależy na samodzielnym pokoju to propozycja jest takowa że w takim przypadku otrzyma pokój w budynku obok czyli Stasinda (standard pokoii jest praktycznie taki sam jak w Grand Stasinda). Oczywiście wyżywienie, baseny itd itp zostaje w Grand Stasindy. W Stasinda tak naprawdę tylko noclegi. Pilnie czekamy na informacje ! My z moja i dziecmi możemy miec 2 lub 3 w grandstasindzie jak by sie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 10 godzin temu, wypsiu napisał: Witam . Grzecznie proszę o 2 ,bo nigdy nie musiałem prosić ...? Mam dla Ciebie dobrą i złą wiadomość 1. Dobra Masz pokój 2 osobowy 2. Zła Bedziecie z nim w 2 pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 3 godziny temu, miron78 napisał: Mam dla Ciebie dobrą i złą wiadomość 1. Dobra Masz pokój 2 osobowy 2. Zła Bedziecie z nim w 2 pary Miron spoko . Śpisz w windzie ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 19 godzin temu, wypsiu napisał: Miron spoko . Śpisz w windzie ...? Czyli jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 9 godzin temu, miron78 napisał: Czyli jak zawsze Jedynka ze sternikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Ludew Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 W dniu 3.04.2022 o 17:50, Cuber napisał: Panie i Panowie Mam Ważny Komunikat Mamy mały kłopot z rozlokowaniem wszystkich, ponieważ jedzie bardzo dużo par, wobec tego pytanie.... Czy mamy tutaj chętne pary które chcą być razem w jednym pokoju? Czekamy pilnie na takowe informację mowa o pobycie w Grand Stasinda ! Nie chcemy sami lokować par w jednym pokoju. Jest jeszcze opcja druga , jesli komuś zależy na samodzielnym pokoju to propozycja jest takowa że w takim przypadku otrzyma pokój w budynku obok czyli Stasinda (standard pokoii jest praktycznie taki sam jak w Grand Stasinda). Oczywiście wyżywienie, baseny itd itp zostaje w Grand Stasindy. W Stasinda tak naprawdę tylko noclegi. Pilnie czekamy na informacje ! Hej, pokój 2 osobowy, jedziemy też ze zwierzakiem. s5_wsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 7 minut temu, Wojtek Ludew napisał: Hej, pokój 2 osobowy, jedziemy też ze zwierzakiem. s5_wsz. Dwójek nie gwarantujemy sorry a o zwierzakach to powinno sie mówić od razu ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi