Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szukam zdjęć A4 z carbonowym dachem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktos moze gdzie oklejaja listwy ozdobne srodka Carbonem ??

A moze jakas instrukacja jak sie to powinno robic ???

Opublikowano
  • Autor

Nie :( teraz mam inne sprawy i musiałem odłożyć temat .Dam na pewno znać :naughty:

Robert, na Twoim miejscu [jesli chcesz rezac ten dach] pomalwalbym go na czarno + grill i kratka w zderzaku na czarno.

Takie kombinacje wychodza seryjnie np. w M3, wyglada super :cool1:

Też o tym myślałem ,tylko jak będę sprzedawał może być problem :cool1: a tak to odkleję [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:01_________________________________________________Bo te żmi się tak podoba :naughty:

Opublikowano

Wąski najwyżej sprzedaż auto komuś w temacie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wąski najwyżej sprzedaż auto komuś w temacie :cool1:

Tak tak zawsze się mówi :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy coś od maja zmieniło się w temacie? Ja też po cichutku myślę o oklejeniu/malowaniu dachu...

Opublikowano
  • Autor

Czy coś od maja zmieniło się w temacie? Ja też po cichutku myślę o oklejeniu/malowaniu dachu...

Tak zmieniło znalazłem firmę i czekam na wykonanie :naughty:

Opublikowano

Cena w miarę przystępna ?

Opublikowano
  • Autor

Cena w miarę przystępna ?

NIE :evil:

Opublikowano

Ludzie... No, ale konkretniej trochę!!! :baseball: Bo tu dużo ciekawych się niecierpliwi... :buhaha:

Opublikowano
  • Autor

Ludzie... No, ale konkretniej trochę!!! :baseball: Bo tu dużo ciekawych się niecierpliwi... :buhaha:

możesz to zrobić za 300 lub za 800 wszystko zależy czym /jaką folią/ i kto to robi :) ja stawiam na to drugie :naughty:

Opublikowano

Mam nadzieję, że pochwalisz się rezultatami... :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

i miało być tak pięknie -już się zdecydowałem już kupiona folia tylko sie okazało że za krótka :(

Opublikowano

a nie mozna dostac odpowiedniej?

Opublikowano

A ja dzisiaj dowiedziałem się, że wyklejenie mojego dachu odpowiednią folią będzie kosztowało 270zł... :evil:

Opublikowano

a lakier w zaden sposob nie odparzy sie pod folia?tzn nie wyblaknie.............sam nad tym mysle folia-malowanie ale w grudniu i tak musze pomalowac dach bo mialem odprysk lakieru(jakies nie domalowanie ocynkiem)i teraz mi to zdzewieje,i juz pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm

Opublikowano

pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm

Mam taki sam kolorek jak ty nawet juz VT robiłem jaby to wygladało :naughty:

czarnydach2.th.jpg

Ale VT nie robi szału :tongue4:

Opublikowano

a lakier w zaden sposob nie odparzy sie pod folia?tzn nie wyblaknie.............sam nad tym mysle folia-malowanie ale w grudniu i tak musze pomalowac dach bo mialem odprysk lakieru(jakies nie domalowanie ocynkiem)i teraz mi to zdzewieje,i juz pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm

Nie, lakierowi pod spodem nic nie będzie. Widziałeś kiedyś taksówkę z niemiec oklejoną folią zamias lakierowaną na kremówkę? Po zdjęciu folii z całego auta - wygląda jak nówka z salonu.

Opublikowano

pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm

Mam taki sam kolorek jak ty nawet juz VT robiłem jaby to wygladało :naughty:

czarnydach2.th.jpg

Ale VT nie robi szału :tongue4:

kowi dzieki o takie vt mi chodzilo,mialem kogos poprosic o zrobienie,nad czym ty myslales czarny mat czy polysk?jak u nowaka w tt....ja chyba uderze w mat,powiem ci ze mnie sie podoba,a mozesz jeszcze pojechac tak po masce tym scieciem az do grilla jak to bedzie wygladalo w tym kolorze

Opublikowano

myslę ze trabanta mozna tym okleić ale AUDI tutaj się zastanawiam :polew:

Opublikowano

myslę ze trabanta mozna tym okleić ale AUDI tutaj się zastanawiam :polew:

czym tym?