kris_91 Opublikowano 24 Września 2023 Autor Opublikowano 24 Września 2023 44 minuty temu, Tomafx napisał(a): Fajnie te 20 cali wygląda. Gdzie kupiłeś felgi? Masz jakieś namiary? Też się przymierzam do takich. Dawmac.
kris_91 Opublikowano 28 Września 2023 Autor Opublikowano 28 Września 2023 Jako że mam jedno koło w zapasie trochę eksperymentuje ale sam nie wiem. Fabryczne rotory chyba najładniej wyglądają.
kris_91 Opublikowano 11 Października 2023 Autor Opublikowano 11 Października 2023 Udało się kupić fajne rolki na zimę. 19x8j ET26 z RS4 B9. Opony 245 35 19 Conti 3 1
kris_91 Opublikowano 14 Października 2023 Autor Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) Rolki wstepnie umyte. Opony założone. Grzechem było nie przymierzyć. Trzeb jeszcze nałożyc dluxa i będą czekać aż wrzuce na auto. Założyłem wentyle z czujnikami bo chce wrzucić moduł tpms w najbliższym czasie. Edytowane 14 Października 2023 przez kris_91 1
D4NTE Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 Fajnie to koło się prezentuje (rozważałem do siebie takie...) gratki zakupu👌
kris_91 Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Opublikowano 5 Listopada 2023 Zima na aucie. Rotor wystawiłem na sprzedaż. Kilka fotek bo opłukałem na bezdotyku🤣 2 1
kris_91 Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia Rotory sprzedane. Jako iż miałem zwykłe sporty z alkantarą chorowałem na te z wersji sline. Udało się kupić naprawdę ładny stan, obecnie walczę z przełożeniem bo są z anglika ale prawie opanowałem temat już. Kupiłem też boki tunelu w skórze.
kris_91 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia Fotele siedzą. Boki tunelu też. Sporty na sprzedaż jak coś. Jakie były rodzaje oświetlenia w boczkach? Czy każde miały klamki i listwę nad podłokietnikiem w białym podświetleniu? 4
kris_91 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego Tylne zaciski w każdym powinny tak wyglądać 1
qlimazz Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Ta felga jest wąska ale sprawia wrażenie mocno wklęsłej . Ładnie się wypełniła.. lux secik zima 👌
kris_91 Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego Fura odszczurzona po zimie. Skóry wyczyszczone i zabezpieczone. Lakier odetkany z syfu i smoły, umyty i psiknięty Auto Graph Ceramic Spray Coat. 2
wuPiotrek Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Robi wrażenie to auto, wygląda lepiej niż nówka ze sklepu 1
kris_91 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca Rotory sprzedałem, a że zmieniły się priorytety na ten rok zostaje mi przejeździć na 19". Dziś przyszły opony Hankook Ventus S1 Evo2 R01 245 35 19. Trochę się boję czy nie za szerokie na 8j. CONTI zimowe 245 35 19 są jakieś 3cm węższe🥴 ale 235 nie chce zakładać. Co myślicie?
kris_91 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca Te Hankooki wydają mi się strasznie szerokie
Rekomendowane odpowiedzi