Tomafx Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Jaki koszt te dekory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września PPF Carbon Clif Design 1,52mx1m 380zł z wysyłką robota swoja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Godzinę temu, kris_91 napisał(a): PPF Carbon Clif Design 1,52mx1m 380zł z wysyłką robota swoja:) Czy możesz podać linka? Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Jak na folię wygląda spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 3 godziny temu, Monti napisał(a): Czy możesz podać linka? Dziękuję https://sklep.clif-designs.pl/produkt/folia-ochronna-ppf-carbon/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Godzinę temu, kris_91 napisał(a): https://sklep.clif-designs.pl/produkt/folia-ochronna-ppf-carbon/ Dziękuję bardzo, szukam rozwiązania testy do dyfuzora zderzaka DTM... Jak wiadomo zderzak jest jednym dużym elementem i nie da się zrobić hydro, a chcę sprawdzić jak by wyglądał w carbonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września Hydro miałem zrobione ale to traci podjebą to już chiński carbon lepiej wygląda. Ten ppf mieni się się w świetle Tu porównanie hydro i folia I tu góra hydro dól ppf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września Lecimy dalej. Nowe tuleje bananów i górnych wahaczy wymienione na oryginalne. Wlatuje pro kit I nowe projektory. Tym razem lepsze jakościowo. Nadal to nie to co ori ale mam nadzieję że będą lepsze niż te tanie chińskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 17 Października Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października Zawias ogarnięty. Prokit zamontowany. Geometria zrobiona. Mały wypadzik w góry na weekend I taki modzik moim zdaniem must have w b9. Udalo sie kupić nowki z B8 za 90zł obie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Teraz klawo stoi. 👍 Listwa z napisem quattro jest w hydro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 14 godzin temu, dekiel 13 napisał(a): Teraz klawo stoi. 👍 Listwa z napisem quattro jest w hydro ? To jest właśnie ppf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Całkiem spoko to wygląda. 👍 Miałem ori carbon w 330Cd e46 dość zbliżone wizualnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października Choroby ciąg dalszy🤭 Czym te skóry zmatowić wyczyszcze chwilę jest fajnie a potem połysk wychodzi. I taki smaczek na kratkach radarów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Zapodaj Auto Hold , praktyczna sprawa. |Polecam. Czym tek kratki radarów wyszmalcowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października Niczym tylko umyte. AH myślałem ale jakoś nie jest to mi niezbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października wydaje Ci sie, zaloz a nie bedziesz chcial jezdzic wiecej bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, wuPiotrek napisał(a): wydaje Ci sie, zaloz a nie bedziesz chcial jezdzic wiecej bez Potwierdzam. W automacie must have 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października Skórki wyczyszczone i zabezpieczone Colorlockiem. Versiegelung nakładany gabką docierany fibra i suszony suszarka. Jest ładny mat. Zobaczymy ile się utrzyma. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin444 Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października W dniu 17.10.2024 o 20:31, kris_91 napisał(a): Zawias ogarnięty. Prokit zamontowany. Geometria zrobiona. Mały wypadzik w góry na weekend I taki modzik moim zdaniem must have w b9. Udalo sie kupić nowki z B8 za 90zł obie. Czy na ProKit auto usiadło równo czy nadal masz przód troche wyzej niz tył ? Dokładnie mi chodzi o szczeline miedzy kołem a nadkolem czy sa równe ? Sam rozglądam sie nad zmina zawiasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 28 Października Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października @spin444 siedzi równo. Na sline przód był wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi