kubabkb Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Panowie jak w temacie powyzej szukam dobrej sprawdzonej przez Was zaby do podniszenia auta oraz dobrych najazdow plus jakies sprawdzoen kobylki.
greg2505 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Jaką kasę chcesz przeznaczyć,mam kobyłki geko 70zł 2szt i żabę z lidla 100zł ,ok 3 lata używam i wszystko działa,ale teraz chcę kupić większą żabę allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 6 Grudnia 2021 przez greg2505 1
3r4 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 51 minut temu, greg2505 napisał: Jaką kasę chcesz przeznaczyć,mam kobyłki geko 70zł 2szt i żabę z lidla 100zł ,ok 3 lata używam i wszystko działa,ale teraz chcę kupić większą żabę allegro.pl ALLEGRO.PL fajny, ale jakbym miał z piwnicy z bloku z takim lecieć 100 m do auta na parking to w gratisie powinni dorzucać pampersa. Ktoś pisał, że waży 30 kg prawie ale jakbym miał chatę z garażem to pewnie bym brał jedno-tłoczkowe też trochę ważą, ale jakoś idzie to nieść + mają uchwyt do przenoszenia
DarekS4 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 allegro.pl ALLEGRO.PL allegro.pl ALLEGRO.PL Mam obie. Polecam. Yato po 6 latach teraz dolałem olej i zapierdziela dalej. 1
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 ja mam taki i też jest spoko: allegro.pl ALLEGRO.PL 1
Rekomendowane odpowiedzi