Awra Opublikowano 9 Grudnia 2022 Opublikowano 9 Grudnia 2022 BPW, miałem i jak się porobi te boleści czyli wytarty wałek, uszczelkę pod głowicą i ogarnie gniazda wtrysków to sensowna motorynka. Co do B8 ten tył w avancie na 2x2 rurkach wg mnie wygląda tłusto
dawid7737 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Opublikowano 21 Marca 2023 Dawno mnie tu nie było to wrzucam aktualizacje mam nadzieje ze nic nie pominę. W grudniu była pierwsza awaria auto zaczęło tracić moc, przerywać i ledwo zjechałem pod dom po czym do garażu już nie wjechałem bo nie odpaliło. Brak zapisanych błędów w sterowniku, na pierwszy ogień podgląd w pompie gdzie jest czyściutko, po zaślepieniu egr doszedłem ze to on winny i wpadł nowy Valeo. W lutym wymiana oleju z płukanka LM i olej LM TopTec 4200. A z ostatnich dni to wymiana kierownicy ? w ten weekend przy praniu dywaników i czyszczenia wnętrza wpadnie colourlock i będzie czyściutka Maskownice B&O w deskę i szukamy reszty w dobrej cenie Rotory wypolerowałem i położyłem powłokę od CarPro Dlux i wpadły na auto już. 1
dekiel 13 Opublikowano 21 Marca 2023 Opublikowano 21 Marca 2023 (edytowane) Panie w dół auto bo lekka koza jest. Żartowałem dobrze stoi tylko za ...wysoko. Edytowane 21 Marca 2023 przez dekiel 13
marky2552 Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 a na lakier jakąś powłoczkę polecasz ?
Wandej Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 6 godzin temu, dawid7737 napisał(a): Dawno mnie tu nie było to wrzucam aktualizacje mam nadzieje ze nic nie pominę. W grudniu była pierwsza awaria auto zaczęło tracić moc, przerywać i ledwo zjechałem pod dom po czym do garażu już nie wjechałem bo nie odpaliło. Brak zapisanych błędów w sterowniku, na pierwszy ogień podgląd w pompie gdzie jest czyściutko, po zaślepieniu egr doszedłem ze to on winny i wpadł nowy Valeo. W lutym wymiana oleju z płukanka LM i olej LM TopTec 4200. A z ostatnich dni to wymiana kierownicy ? w ten weekend przy praniu dywaników i czyszczenia wnętrza wpadnie colourlock i będzie czyściutka Maskownice B&O w deskę i szukamy reszty w dobrej cenie Rotory wypolerowałem i położyłem powłokę od CarPro Dlux i wpadły na auto już. Jakie parametry?
dawid7737 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2023 Kolejna aktualizacja, zrobiłem dwu etapową korektę lakieru i na to położyłem Geyon One ? pare dni temu wpadł też program, jest poprawa ale wiadomo pocisk to to nie będzie ? no i fota z nowym nabytkiem zamiast b7 i przydatne narzędzie 1
Rekomendowane odpowiedzi