Hubert 76 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Witam. W moim audi b8 2015r. Równocześnie wysskoczyly alarmy radaru ACC i systemu Start-stop. Pali się również cały czas czerwona kontrolka zblizeniowa radaru. W komputerze nieaktywny jest tempomat i system odległości. Co wysiadło? Proszę o sugestie. Dzięki i pozdrawiam.
Muskel1 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Jasnowidza zapytaj, bo z tymi informacjami, które podałeś tylko on Ci powie. Bez autoscanu z zapisanymi błędami można sobie gdybać. Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Muskel1
Hubert 76 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 Wiem że to gdybanie ale oczywiście teraz żaden mechanik nie ma czasu a znam tylko dwóch którzy mogą mieć w ogóle pojęcie
Muskel1 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Bez sczytania błędów nic nie zrobisz.
mazur1990 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Opublikowano 22 Grudnia 2021 2 minuty temu, Hubert 76 napisał: Wiem że to gdybanie ale oczywiście teraz żaden mechanik nie ma czasu a znam tylko dwóch którzy mogą mieć w ogóle pojęcie Kup VCDS na allegro, aliexpers itp. Czasami za grosze można kupić. Do własnego użytku się przydaje. Za każde podpięcie 50zł. Kabelek sie szybko wraca. Scan ładuj na forum i koledzy zweryfikuja lub nakierują co trzeba sprawdzić, wymienić.
Hubert 76 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2021 Takie alarmy mam: U023500 - utrata komunikacji z ECU kontroli odległości (przebiegów) 02001 - szyna danych kontroli dystansu - brak komunikacji
Rekomendowane odpowiedzi