wuju Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 plan jest na e30 coupe 2.8 albo już po swapie albo coś tańszego i samemu wsadzić. oczywiście szpera no i może podtlenek lpg co by kasa szła na opony a nie na wachę cabrio nie wchodzi w grę. może kiedyś najpierw muszę się wyszaleć i nauczyć latać bokiem [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:46_________________________________________________aż takiego hardcoru jak siwy wrzucił nie planuje narazie. seryjne coupe z mocnym silnikiem i szperą. przy lekkiej budzie e30 na pierwsze tylnonapędowe auto wystarczy [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/e30-cabrio-i1199321192.html[/url] to jest E30 wozidupa jak moja a4 [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:53_________________________________________________http://otomoto.pl/bmw-325-szpera-skora-elektryka-warto-C14830776.html ta by była pierwsza oglądana jak by audi poszło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jak bys mial ja ogladac to wez ze soba pilke tenisowa zebys mogl biegi zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathis Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Planujesz na dłużej bawić się w jazdę bokami? Znajomy właśnie wyprzedał wszystko i kupił E36 z 2.0 ale z myślą o swapie na coś większego - po 3 miesiącach już mu się znudziła taka jazda i teraz chce sprzedać i kupić coś do "normalnej" jazdy... Audiola piękna - dałem linka po znajomych, bo po moim zakupie kilku się interesuje zakupem A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Planujesz na dłużej bawić się w jazdę bokami? Znajomy właśnie wyprzedał wszystko i kupił E36 z 2.0 ale z myślą o swapie na coś większego - po 3 miesiącach już mu się znudziła taka jazda i teraz chce sprzedać i kupić coś do "normalnej" jazdy... Audiola piękna - dałem linka po znajomych, bo po moim zakupie kilku się interesuje zakupem A4 ja chce cywilną e30 z motorem 2.8+szpera i najprawdopodobniej podtlenek lpg. = nie będzie to auto do typowego latania bokami wybebeszone itd. a jedynie szybka e30 którą będzie można po upalać i równocześnie na co dzień się nią poruszać nie chce typowego driftowozu a i popraw link znajomym bo tamten mi już 2 raz wy***ali za dopisek o e30 http://allegro.pl/piekne-audi-a4-1-9tdi-nie-ma-2-tak-ladnej-zobacz-i1217635527.html[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 11:22_________________________________________________pożegnalna sesja ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a co sprzedana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 jeśli sprzedana to szkoda... jedno z piękniejszych B6 avant na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a co sprzedana? tak jeśli sprzedana to szkoda... jedno z piękniejszych B6 avant na forum... może przyszły właściciel się zarejestruje bo o modach już wspominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi