Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z datą produkcji oraz 1 rejestracją pojazdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, audiaudi napisał:

Spokojnie do odkręcenia to

Fajnie by było bo auto pod względem mechanicznym igła, blacharkę zrobię i elektrykę i będzie jak marzenie ?

Opublikowano
27 minut temu, Arbatorix napisał:

Czyli trzeba poprzedniego właściciela trzeba ogarnąć żeby wystosował pismo do WK o dokument ? 

Jak jesteś właścicielem to wydaje mi się, że Tobie udzielą takich informacji.

Opublikowano

Przypuszczam bład po stronie urzędnika. Skoro samochód zarejestrowany w PL. 

Opublikowano
22 minuty temu, audiaudi napisał:

:decayed: jak wy kupujecie te auta

Kiedyś kupiłem jedno auto i sprawdziłem nr VIN tylko na grodzi. Auto osobiście sprowadziłem z DE. Pierwszy przegląd w PL zrobiony, auto zarejestrowane, kolejny przegląd i ... . Ma Pan na tabliczce na kielichu inny nr VIN niż na grodzi oraz w bagażniku i w DR. Diagnosta obejrzał porządnie auto, mówi że nie widać że kombinowany jednak powinniśmy wezwać policję. Za chwilę oddał DR i mówi, że nie było Pana tutaj. Nie wiedziałem co robić, zadzwoniłem do pierwszego lepszego rzeczoznawcy samochodowego i opowiedziałem jaka sytuacja. Powiedział po sekundzie - zerwie Pan tą tabliczkę z kielicha i jedzie wyrobić zastępczą na SKP. Na SKP pytanie co się stało, odpowiedziałem że odkleiła się pewnie jak myłem auto pod maską. Wyrobiono nową zastępczą z prawidłowym nr VIN i od zawsze przy kolejnych przeglądach na SKP pytanie - gdzie ORO tabliczka, nic więcej.

Nie wiem co się stało, nr VIN na tabliczce różnił się tylko 3 cyframi na końcu, także może pomyłka, może coś więcej, nie wiem.

Opublikowano
49 minut temu, Arbatorix napisał:

No i to jest właśnie dziwne .. skąd to 2017 twierdzi że to pomyłka urzędnika  

Jeśli to błąd urzędnika , to oni  między urzędami to poprawią , ale osoba która pierwsza rejestrowała i tam powstał błąd powinna to zgłosić w tym urzędzie . Teraz przy przerejestrowaniu mają okazję to poprawić . Jeśli to błąd urzędnika .

Opublikowano

Urzędnik źle wpisał, wierzyć mi się nie chce, aby na briefie niemieckim był błąd w produkcji, oni są mega świrnięci na punkcie dokładności jeżeli o wydział komunikacji chodzi..

Opublikowano
2 godziny temu, pelonek1 napisał:

Kiedyś kupiłem jedno auto i sprawdziłem nr VIN tylko na grodzi. Auto osobiście sprowadziłem z DE. Pierwszy przegląd w PL zrobiony, auto zarejestrowane, kolejny przegląd i ... . Ma Pan na tabliczce na kielichu inny nr VIN niż na grodzi oraz w bagażniku i w DR. Diagnosta obejrzał porządnie auto, mówi że nie widać że kombinowany jednak powinniśmy wezwać policję. Za chwilę oddał DR i mówi, że nie było Pana tutaj. Nie wiedziałem co robić, zadzwoniłem do pierwszego lepszego rzeczoznawcy samochodowego i opowiedziałem jaka sytuacja. Powiedział po sekundzie - zerwie Pan tą tabliczkę z kielicha i jedzie wyrobić zastępczą na SKP. Na SKP pytanie co się stało, odpowiedziałem że odkleiła się pewnie jak myłem auto pod maską. Wyrobiono nową zastępczą z prawidłowym nr VIN i od zawsze przy kolejnych przeglądach na SKP pytanie - gdzie ORO tabliczka, nic więcej.

Nie wiem co się stało, nr VIN na tabliczce różnił się tylko 3 cyframi na końcu, także może pomyłka, może coś więcej, nie wiem.

W Niemczech przy przeglądzie patrzą tylko na numer wybity, to ich tylko interesuje

Opublikowano

Mnie na przeglądzie gościu nawet pod maskę nie zaglądał ? a czystość spalin sprawdzał jakimś urządzeniem stricte przeznaczonym dla diesla, i dziwił się, że coś algorytm z wartości lambda mu wyliczyć nie potrafi i się zawiesza w połowie ?

Edytowane przez Langista