sztymek1 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) To w takim razie chyba faktycznie jest lepiej poświęcić trochę więcej czasu aż się coś trafi zadbanego , nie ma żadnej różnicy w fotelach pomiędzy b6 b7 ? a jak patrzyłem kierownice z b8/a5 to większość jest bez poduszek , poduszki trzeba osobno dokupić ,. Tylko pytanie też czy każda kiera będzie pasować do by Edytowane 23 Stycznia 2022 przez sztymek1
sztymek1 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2022 Znalazłem takie co myślicie? Jedynie co to przednie boczki nie będą pasować A co mi jeszcze będzie potrzebne do tych foteli jakieś wiązki, moduły? Audi a4 B6/B7 Wnętrze Fotele Kanapa Grzane Elektryczne Skóra Morąg • OLX.pl M.OLX.PL 700 zł: 700 zł: Sprzedam fotle oraz kanapę z Audi A4 B6/B7 sedan. Kanapa pasuje również do avanta ale trzeba...
Langista Opublikowano 23 Stycznia 2022 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Niby dobre ale ja bym szukał czegoś z wysuwanymi podudziami i schowkami. Różnica między B6 i B7 to napis S-Line, który w B7 na fotelach był pod zagłówkiem na oparciu, a w B6 go nie ma. Jeżeli nie masz teraz grzania ani elektryki to będziesz musiał poprowadzić instalację. Są poradniki na forum jak to zrobić z głową, żeby auta nie spalić. Ogólnie ludzie nawet z A5 fotele zakładają, jedne potrzebują mniej, drugie więcej przeróbek.
sztymek1 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2022 A jakiś modół do sterowanie tymi siedzeniami?
Langista Opublikowano 24 Stycznia 2022 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Klimatronik tym steruje, także klimatronik z rolkami do podgrzewanych siedzeń potrzebujesz.
sztymek1 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2022 Bardziej chodzi mi o elektrykę
greg2505 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Nie ma modułu ,sterowanie jest w siedzeniu,podciągasz plus , masę i działa,grzanie pod klimatronik jak kolega wyżej napisał
Rekomendowane odpowiedzi