wujekkokos Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 (edytowane) 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): 8BF - auto wyjechało z fabryki, tak jak kolega @Dev napisał, z lampami halogenowymi dla ruchu lewostronnego (anglik). Skoro masz teraz bixenony, to ktoś je tam (nieudolnie) wstawił, skoro nie działają jak należy. No właśnie dziwny temat mam z ta nalepka bo pisze ze silnik BMK jest w niej a prawdopodobnie ASB w dowodzie również wychodzi np ze silnik asb 171KW, auto tez jest z końcówki 2006 r to by pasowało ze ASB, auto kupowałem od znajomego i wszystkie części zamawiane były pod asb i wszystko pasowało, tak samo dziwne mi to z tymi zwykłymi lampami halogenowymi z fabryki tym bardziej ze jest dość dobrze wyposażenie min dociągi drzwi, klapa elektryczne pdc przód tył plus kamera, s linę , pneumatyka itp itd także już sam nie wiem o co chodzi z nią, wyskakuje tez błąd na wyswietlaczu „adaptive light defective” próbuje te auto powoli ogarnąć ale już mi ręce zaczynaja opadać Edytowane 13 Września 2023 przez wujekkokos
Muskel1 Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 Porównaj VIN z wlepki z VINem pod przednią szybą i z VINem pokazanym na komputerze diadnostycznym po podpięciu do auta.
Rekomendowane odpowiedzi