Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jutro powinno byc u mnie :naughty: to wrzuce fotke

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ciekawie, ciekawie :-)

Opublikowano

iiiiiiiiii

Opublikowano

Pewnie jakieś światełko albo cusik do środka:grin:

Opublikowano
  • Autor

20140604_143448_zps164a1522.jpg

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

orginalny, poliftowy, do sedana za 50zl :naughty:

Opublikowano

Fajnie, pdc do przedlifta :-) Też będę polowal.

Opublikowano
  • Autor

Grzesiu chyba nie zaczailes :decayed:

Opublikowano
http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/20140604_143448_zps164a1522.jpg

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

czułem po kościach, graty farciarzu:kox:

Opublikowano
  • Autor

kurna tylko nie jestem pewny co do tych dziur do parktronika.... nie mialem za bardzo dzis czasu obczaic tego... ale wygladaja jak ori z tym ze z tylu dookola dziury sa takie jakby rozgrzane zgrzewy lutownica a z tego co pamietam to w dokladce pod czujniki jest ten uchwyt czujnika i on jest wlasnie zgrzany z dokladka? moze ktos tu zayebal :/ ale w sumie jest to malo wazny szczegol...

Opublikowano
kurna tylko nie jestem pewny co do tych dziur do parktronika.... nie mialem za bardzo dzis czasu obczaic tego... ale wygladaja jak ori z tym ze z tylu dookola dziury sa takie jakby rozgrzane zgrzewy lutownica a z tego co pamietam to w dokladce pod czujniki jest ten uchwyt czujnika i on jest wlasnie zgrzany z dokladka? moze ktos tu zayebal :/ ale w sumie jest to malo wazny szczegol...

chopie za ten hajs:grin:, a belka jest?

Opublikowano

gdzie zes takie ciasteczko wyrwał?? pochwal sie

Opublikowano
  • Autor

ale luzna i chyba jeden kiel jest lekko przekoszony (albo mi sie wydaje) ale to pies bo na pierwszy rzut oka jest taka sama jak belka w zderzaku ktory lezy u mnie w garaz :) takze zeby jaj nie bylo to zalaze tamta (o ile podejdzie) zeby sie nie okazalo ze ta moze jest kopnieta

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

allegro :guma:

Opublikowano

ale luzna i chyba jeden kiel jest lekko przekoszony (albo mi sie wydaje) ale to pies bo na pierwszy rzut oka jest taka sama jak belka w zderzaku ktory lezy u mnie w garaz :) takze zeby jaj nie bylo to zalaze tamta (o ile podejdzie) zeby sie nie okazalo ze ta moze jest kopnieta

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

allegro :guma:

no to chociaż tyle:wink:, ale za tą kase to napewno coś wykminisz, nieźle bedzie wyglądać, dyfuzor w czarnym połysku?:naughty:

Opublikowano
  • Autor

mysle ze dyfuzor, czujniki parkowania, slupki, lustra i dach w czarny polysk

Opublikowano
mysle ze dyfuzor, czujniki parkowania, slupki, lustra i dach w czarny polysk

jeszcze grill i kratki i bedzie:jerk:

Opublikowano
  • Autor

jakos malowane grille mi nigdy nie podchodzily...... (oczywiscie mowimy o sierodku) bo ramka zostaje w chromie..... moze to ciekawie wygladac.....ale narazie sie wstrzymuje z malowaniem bo szukam jeszcze maski poliftowej bo na mojej strasznie starosc zaczela wychodzic.... i niewiem jeszcze co z blotnikami :decayed:

Opublikowano
http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/20140604_143448_zps164a1522.jpg

nie bangla

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

jakos malowane grille mi nigdy nie podchodzily...... (oczywiscie mowimy o sierodku) bo ramka zostaje w chromie..... moze to ciekawie wygladac.....ale narazie sie wstrzymuje z malowaniem bo szukam jeszcze maski poliftowej bo na mojej strasznie starosc zaczela wychodzic.... i niewiem jeszcze co z blotnikami :decayed:
i drzwiami :decayed:
Opublikowano

o to to:decayed:

Opublikowano

Dalej nie czaję, to zderzak z jakiejś S4?

Opublikowano
Dalej nie czaję, to zderzak z jakiejś S4?

Tak S4 polift, ciężki temat do zdobycia do sedana, a jak się pojawi to 600-800zł, trzeba wylozyc:rolleyes: