cinek2210 Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Witam, problem polega na tym że 2 dni temu w mojej Audi a4 B8 2.0 TDI 190 ps 2015r, sprzęgło nie oddało do końca, zostało tak w podłodze nie mogłem zmienić biegu, po zgaszeniu auta i odpaleniu ponownie problem znikł i jak na razie drugi dzień nic się nie dzieje, dodam jeszcze że Autko czasem przy ruszaniu z pierwszego biegu delikatnie się zatrzęsie, ale tylko przy ruszaniu od zera, i to nie zawsze. Przebieg 215000. Edytowane 2 Lutego 2022 przez cinek2210
Dev Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, cinek2210 napisał: Witam, problem polega na tym że 2 dni temu w mojej Audi a4 B8 2.0 TDI 190 ps 2015r, sprzęgło nie oddało do końca, zostało tak w podłodze nie mogłem zmienić biegu, po zgaszeniu auta i odpaleniu ponownie problem znikł i jak na razie drugi dzień nic się nie dzieje, dodam jeszcze że Autko czasem przy ruszaniu z pierwszego biegu delikatnie się zatrzęsie, ale tylko przy ruszaniu od zera, i to nie zawsze. Przebieg 215000. Wymien plyn w układzie sprzęgła
cinek2210 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Opublikowano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, Dev napisał: Wymien plyn w układzie sprzęgła Hamulce w porządku, stan płynu także, myślisz że to wina płynu?
Dev Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 3 minuty temu, cinek2210 napisał: Hamulce w porządku, stan płynu także, myślisz że to wina płynu? Skąd wiesz ze w porządku skoro pedał wpada hm ?
cinek2210 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 Raz wpadł, a od paru dni jest dobrze, dodam że sprzęgło skrzypi gdy puszczam pedał, gdy go wciskam nie ma skrzypu, tylko gdy puszczam.
Rekomendowane odpowiedzi