jordan233 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 hej poszukuje zdjec modelu A4 S-LINE ,chodzi mi o zdjecia przodu i tylu,gdzie dokloadnie sa umieszczone emblematy SLINE,prosze o fotki.
jordan233 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 moga byc z B6 bardzo prosze o fotki,interesuja mnie ujecia z emblematami
martin a4 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 yyyyyyy w b6 chyba tez nie bylo jak co to w b7 mr.jordan
Bol3k Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 yyyyyyy w b6 chyba tez nie bylo jak co to w b7 mr.jordan z tego co kojarze to u nas w Toruniu jezdzilo jakies A4 B6 w S-linie... chyba ze gosc kupil sobie jakis pakiet i dorzucil znaczki S-line, ale nie wydaje mi sie, aczkolwiek moge sie mylic
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 yyyyyyy w b6 chyba tez nie bylo jak co to w b7 mr.jordan Nieładnie oszukiwać.Przecież były B6 S-line Poniżej możliwe wyposażenie wersji S-line B6 : 5 speed gear knob aluminium 6 speed gear knob aluminium Smooth leather hand (parking) brake grip Steering wheel MANUAL gearbox punched leather Rear boot lid S-Line badge Front grille S-Line badge Rear door molding S-Line badge 18 inch S-line 9 spoke wheels 8J x 18 et43 Hub cap 17 inch S-Line 9 spoke wheels 7.5J x 17 et43 Hub cap Ashtray cover (front) Ashtray cover (rear) Gear stick surround MANUAL box brushed aluminium Gear stick surround AUTO box brushed aluminium Front door insert LH FRONT brushed aluminium Front door insert RH FRONT brushed aluminium Rear door insert LH REAR brushed aluminium Rear door insert RH REAR brushed aluminium Dash trim right hand side 2WD brushed aluminium Dash trim right hand side Quattro brushed aluminium Dash trim left hand side brushed aluminium
martin a4 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a to w takim razie przepraszam mrs.Hugo bylem nie do informowany
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mrs.Hugo Buhahahhaha i zrobił ze mnie "Polską Miriam"
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 na allegro stoji pare b6 s-line b5 też widziałem ..mało co się różni .
spanky Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 nie bylo modelu s-line w B5 nie byłbym taki do konca pewien ... ktos kiedys wklejal wlepke z bagaznika ze swojego B5 i na niej widniaj napis S-line ... nie pamietam jak sie sprawa skonczyła bo niemoge znaleszc tego tematu ....
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 niemoge znaleszc tego tematu http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4727
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ja mam s-line http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=7251
Rekomendowane odpowiedzi