MiruK Opublikowano 18 Lutego 2022 Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Panowie mam pytanko odnośnie informacji o ruchu drogowym (korkach) na fabrycznym navi. Czy aby to działało trzeba wykupywać jakiś abonament w audi ? Mam samochód z 2017r i żadna usługa nie była dokupywana, nie wiem czy mi to ma działać ? Pytam dlatego że po aktualizacji do najnowszego softu i zrobieniu patcha MIB nie wiedzieć dlaczego zniknęło mi połączenie eSIM , w MMI nie pokazuje zasięgu LTE jak było wcześniej. Gdyby info o ruchu było dostępne to bym drążył temat, jeśli nie to eSIM mi w sumie nie jest potrzebny bo nie ma żadnych błędów i wszystko poza tym działa OK. Edytowane 18 Lutego 2022 przez MiruK
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego 2022 Opublikowano 18 Lutego 2022 Aby mieć informacje o korkach, parkingach, cenach paliw itd musi być wykupiony abonament Audi connect Navigation & Infotainment, albo miesięczny za 15,43 € albo roczny za 154,40 €
vvalery Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 W dniu 18.02.2022 o 21:56, Muskel1 napisał: Aby mieć informacje o korkach, parkingach, cenach paliw itd musi być wykupiony abonament Audi connect Navigation & Infotainment, albo miesięczny za 15,43 € albo roczny za 154,40 € Muskel siedzisz w temacie najlepiej więc moje pytanie. Czy jak się spatc**je jednostkę np mapami z VW lub inny update do najnowszej wersji, to jak się to ma potem, do usługi audi connect i myAudi ? Nie mam obecnie żadnych lewych oprogramowań, ale jestm ciekaw czy nie straci się możliwości, które teraz posiadam.
Muskel1 Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 Ja mam wgranego patcha i mapki z vw. Ostatnio wykupiłem na miesiąc Audi Connect Navigation & Infotainment i działało bez problemu. Patch w niczym nie przeszkadza czy koliduje. 1
Deniro Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 Gdyby ktoś był zainterewsowany to moge aktywowac subsrybcje online audi connect w cenie 499zl na rok , zawsze to 200zl w kieszeni w porownaniu do audi:) 1
MiruK Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Opublikowano 2 Marca 2022 Fajnie, ale myślę że lepiej (aktualniejsze dane), taniej i prościej włączyć AA i google maps
Rekomendowane odpowiedzi