lukcy77 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Witam, pytanko jakie posiadacie uchwyty na telefon ? Coś sprawdzonego i nie za miliony monet ? Jest dedykowany proclip ale prawie 300zl za uchwyt to dla mnie przesada. Polecacie jakieś do b8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Jaki miałby być ten uchwyt? Taki wkładany w nawiew, czy bardziej z przyssawką na szybę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukcy77 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Na szybę to nie bardzo. Bardziej coś na kokpit. Coś takiego co brodit proclip robi. Może ktoś spotkał się z czymś takim (tańszą wersją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhape Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Może coś takiego ?? https://allegro.pl/oferta/uchwyt-samochodowy-na-telefon-na-kratke-nawiewu-10228655010 Ja jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoleo Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Bardzo podobny kupiłem w Auchan za około 5 zł i jestem mega zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 mocny magnes tez jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachmistrz Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 3 godziny temu, DarekS4 napisał: mocny magnes tez jest super Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhape Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Magnes jest fajny tylko trzeba blaszkę przyklejać do obudowy telefonu jak nie korzysta się z etui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek4k Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Panowie a są jakieś smartfony z metalową obudową żeby nie trzeba było przyklejać tej blaszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Każdy z ładowaniem indukcyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhape Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Żaden telefon nie ma stalowej obudowy żeby przyciągał ją magnes, jak są metalowe to jest to aluminium lub jakiś stop aluminium z czymś. Z tego co wiem to raczej już się nie stosuje metalowych obudów z racji 5G a jeśli nawet to bardzo ciężko znaleźć nowy smartfon z taką obudową. Może te z ładowaniem indukcyjnym mają coś metalowego w środku co przyciąga wystarczająco mocno magnes ale tego nie wiem bo nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Nie no, telefony z ładowaniem indukcyjnym to po prostu miedziana cewka pod tylną obudową. Jak wiemy miedź nie jest przyciągana przez magnes więc telefon nie będzie się trzymał na uchwycie z magnesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Nie no, telefony z ładowaniem indukcyjnym to po prostu miedziana cewka pod tylną obudową. Jak wiemy miedź nie jest przyciągana przez magnes więc telefon nie będzie się trzymał na uchwycie z magnesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Chodziło mi bardziej o to, co @Elhape napisał, że w konstrukcji jest jednak trochę magnesu zastosowane i to on pomaga w przyczepności do tych magnezowych uchwytów. Dzisiaj jak nie zapomnę to wkleje jaki uchwyt mam, zakupiony w Aldi za chyba 30 zł i mega funkcjonalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Takie coś mam Nie mam firmy niestety, po.obrszku by trzeba szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi