Xmifal Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 Cześć, Przychodzę z zapytaniem i prośba o pomoc w diagnozie. Mianowicie od jakiegoś czasu mam problem z lewą rolka na kierownicy. Przewijanie góra dół działa ale jak chce zatwierdzić wybór to już nie działa. Raz na jakiś czas zaskoczy jak np. klikam kilkanaście razy zatwierdzenie wyboru czy też wciskając ją przesuwam ją prawo lewo. W czym może tkwić problem? Miał ktoś podobnie? Poniżej fotka jaką mam kierownicę. Ona raczej nie była zmieniana. Fotka pożyczona z forum
Langista Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Wyrobione styki, można spróbować rozebrać to i przeczyścić a na koniec psiknac kontakt sprayem.
Xmifal Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 idzie ten moduł lewcy jakos rozebrac? nie chce czegoś uszkodzić
Xmifal Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 no racja o tym to wiem zeby to wyciagnac to trzeba zdjąć.
Xmifal Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 Dla potomnych. jeżeli komuś raz działa raz nie działa to u mnie pomogło przedmuchanie sprężonym powietrzem bez rozbierania, poklikanie rolką i poprzesuwanie góra-dół w tę i nazat około pół miesiąca działa cały czas bez żadnego laga
Rekomendowane odpowiedzi