robson_s Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 przy wymianie rozrzadu zauwazylem ze kolo od napedu aparatu zaplonowego jest przestawione o jeden zabek, po ustawieniu na znaki wywala blad i nie daje sie skasowac 1 Fault Found: 00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40) 30-00 - Open or Short to B+ czy po ustawieniu zaplonu nie bedzie wywalac tego bledy, czy trzeba ustawic te kola tak jak byla?
sisi1977 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 trzeba to ustawić,i wykasowac błedy,miałem tez cos takiego i falowały mi przez to obroty.w aso zapłaciłem za ustawienie zapłonu,rozrzadu,sprawdzenie elektryki,diagnoza kompa.298zł
marewel Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 przy wymianie rozrzadu zauwazylem ze kolo od napedu aparatu zaplonowego jest przestawione o jeden zabek, po ustawieniu na znaki wywala blad i nie daje sie skasowac1 Fault Found: 00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40) 30-00 - Open or Short to B+ czy po ustawieniu zaplonu nie bedzie wywalac tego bledy, czy trzeba ustawic te kola tak jak byla? Przestawiając kolo,przestawiłeś sobie zapłon o ile wcześniej było ok.
Rekomendowane odpowiedzi