Kumora Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Witam. Mam pytanko czy istnieje możliwość wymiany samej tarczy prędkościomierza z UK na oryginalna EU i kodowanie tak aby pokazywał poprawną prędkość? Wiem ze wskazówka inaczej wtedy pracuje. Dodatkowo coś namieszałem bo wcześniej miałem zużycie paliwa w mpg po zmianie pokazuje ile kilometrów przejadę na litrze ? zamiast ile litrów spali na 100km. Przeszukałem internet ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na moje pytania posiadam OBDeleven i wszystkie kodowania robiłem dotychczas sam
Banan Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 jedynie co można kupić tarcze dopasowane pod skale angielską , kodowaniem nie zmienisz skalowania , wymagana edycja eppromu i trzeba jeszcze wiedzieć co zmienić
Ivanek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Banan napisał: jedynie co można kupić tarcze dopasowane pod skale angielską , kodowaniem nie zmienisz skalowania , wymagana edycja eppromu i trzeba jeszcze wiedzieć co zmienić tudzież wymiana licznika A co do jednostki spalania to zmień to po prostu
Kumora Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Dzięki. Tak myślałem trzeba będzie ze zamówić taki zestaw. A odnośnie tego zużycia paliwa? Jakieś pomysly
Kumora Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Ivanek napisał: tudzież wymiana licznika A co do jednostki spalania to zmień to po prostu Wymieniać nie bardzo bo dojdzie jeszcze ochrona. A spalanie zmieniłem ale widocznie coś nie tak bo pokazuje ile km/l zamiast l/100km.
Rekomendowane odpowiedzi