Tomasz 86 0 Posted May 7 Share Posted May 7 Witam .może ktoś pomoże co lepiej zrobić . Przysługuje mi naprawa na orginalnych częściach ale pytanie czy warto wymieniać . Moje pytanie czy lepiej: 1. Wymienić cały błotnik 2. Próbować wyciągnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
przem8 770 Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) Naprawa. Są spece co wyciągnął tak że śladu nie będzie. Edited May 7 by przem8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] 55 Posted May 7 Share Posted May 7 Dokładnie, jedz do gościa od PDR większego problemu z wyciągnięciem raczej nie będzie miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelonek1 272 Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) Przy zgięciu na dole przy zderzaku może być problem i będzie coś widać. Druga sprawa to jeśli pęknie lakier a jest to prawdopodobne to i tak trzeba będzie lakierować. Tak czy inaczej to wolałbym lakierowany błotnik niż spawany. Edited May 7 by pelonek1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muskel1 1,047 Posted May 7 Share Posted May 7 Godzinę temu, pelonek1 napisał: Tak czy inaczej to wolałbym lakierowany błotnik niż spawany. Pod warunkiem, że najpierw wyciągną jak najlepiej wgniecenie a nie zalepią go 2 kg szpachli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz 86 0 Posted May 7 Author Share Posted May 7 32 minuty temu, Muskel1 napisał: Pod warunkiem, że najpierw wyciągną jak najlepiej wgniecenie a nie zalepią go 2 kg szpachli Nie najpierw muszą mi to wyciągnąć . Bo rozebrania połowy audi też mi się nie widzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystianooo 1 Posted May 11 Share Posted May 11 Jeśli nie z Twojej winy kolizja to się nie ma czym przejmować... Jeśli zaś Ty jesteś sprawcą no to chyba lepiej to wyciągnąć i zobaczyć co się stanie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts