Tomasz 86 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Witam .może ktoś pomoże co lepiej zrobić . Przysługuje mi naprawa na orginalnych częściach ale pytanie czy warto wymieniać . Moje pytanie czy lepiej: 1. Wymienić cały błotnik 2. Próbować wyciągnąć
przem8 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Naprawa. Są spece co wyciągnął tak że śladu nie będzie. Edytowane 7 Maja 2022 przez przem8
M@rcin Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Dokładnie, jedz do gościa od PDR większego problemu z wyciągnięciem raczej nie będzie miał
pelonek1 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Przy zgięciu na dole przy zderzaku może być problem i będzie coś widać. Druga sprawa to jeśli pęknie lakier a jest to prawdopodobne to i tak trzeba będzie lakierować. Tak czy inaczej to wolałbym lakierowany błotnik niż spawany. Edytowane 7 Maja 2022 przez pelonek1
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Godzinę temu, pelonek1 napisał: Tak czy inaczej to wolałbym lakierowany błotnik niż spawany. Pod warunkiem, że najpierw wyciągną jak najlepiej wgniecenie a nie zalepią go 2 kg szpachli
Tomasz 86 Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Opublikowano 7 Maja 2022 32 minuty temu, Muskel1 napisał: Pod warunkiem, że najpierw wyciągną jak najlepiej wgniecenie a nie zalepią go 2 kg szpachli Nie najpierw muszą mi to wyciągnąć . Bo rozebrania połowy audi też mi się nie widzie
Krystianooo Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Jeśli nie z Twojej winy kolizja to się nie ma czym przejmować... Jeśli zaś Ty jesteś sprawcą no to chyba lepiej to wyciągnąć i zobaczyć co się stanie dalej
Rekomendowane odpowiedzi