marinero Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam!! ciekawy temat - czy wasze rodzinki popieraja wasza dzialalnosc na forum oraz godziny spedzone przy aucie na upiekszaniu waszej niuni!! mi zona wczoraj zaproponowala abym na jeden wieczor wylaczyl kompa i posiedzial nie nadajac o !! ciezko bylo ale dalem rade!! napiszcie jak to wyglada u was tylko bez sciemniania - ile razy uslyszeliscie ze nocke spedzacie w bagazniku?? :eek: :biggrin:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ani razu, ale troche się burzy że chcę A8 kupić.......
Gość zdeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tak poważnie to takie propozycje mam co dzień aby wyłączyc kompa niestety jakoś nie daje rady ale ona jest kochana i to rozumie bo wie że to mój bzik
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 bywa że niestety krzywo patrzy... ja tam dość dużo spędzam czasu przed kompem z racji wykonywanego zawodu... Ale myślę, że mam zdrowy układ z żoną, ona ma swoje zainteresowania i ja jej nie przeszkadzam w tym (czasem pomagam), a ona przymyka na moje zainteresowania oko (czasem myślę, że są wkurzające Ale w końcu każdy facet to taki chłopiec... )
Gość zdeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ale w końcu każdy facet to taki chłopiec... ) święte słowa
Gość MorgothDBMA Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja nie mam w domu netu tylko w robocie - to wyklucza konflikty..... :twisted: :twisted:
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja nie mam w domu netu tylko w robocie - to wyklucza konflikty..... ja tez ale jak sie przeprowadze do new domku w tym roku to moze problem sie pojawi tymbardziej ze zrobilem sobie taka mala siec jeszcze przed tynkowaniem
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ze zrobilem sobie taka mala siec jeszcze przed tynkowaniem yhm, ja położyłem u siebie ponad 800metrów (słownie osiemset) różnych kabli/przewodów. Jedyna osoba, która sobie jaj ze mnie nie robiła to... żona właśnie...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja nie mam pieniędzy na sieć..... Muszę mieć zapas na wszelki wypadek.....
marinero Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tez mam siec w domku pelno kabli podlacznia prwaie na kazdej scianie - ale jak ostatnio powiedzialem ze w garazu nie zrobilem podpiecia do netu to sie postukala w glowe. :eek: ale mysle poczesci ze tez to rozumie bo bym dawno w bagazniku spiworek wozil!! :biggrin:
wit.s Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Rozdzielcie robaczki jeszcze oficjalnie, czy faktycznie :twisted: . Moja obecna oficjalnie nie robi problemu, rozumie, popiera, czasem nawet korzysta z wiedzy, jednocześnie ... - zdarza jej się opieprzyc, że na spocie siedziałem do ... - zdarza sie, że strzela focha, jak wieczorem odpalam kompa - wrzuca teksty "znowu to forum ..." rozumiem ją, choć czasem te sytuacje mnie trochę bawią :biggrin:
krykus Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja nie mam w domu netu tylko w robocie - to wyklucza konflikty..... Ja nie mam pieniędzy na sieć..... Muszę mieć zapas na wszelki wypadek..... Musze przyznac racje Bryni , my tez jestesmy wyluzowanym małżeństwem . Zonka nie stroi fochów ani do spocikow ani do dlubania w autko - bo wie ze to moje hobby. Czasami zdazaja sie male zgrzyty, gdy robie niunke zamiast zrobic szafeczke dla cory albo do kuchni, albo gdy potzeba cos kupic a ja wlasnie kasiore wwalilem w samochod. No ale cóż nie ma zycia bez sporow , nawet na forum sie zdarzają [glow=blue]Ale wielkie podziekowania dla wszystkich zon, za to ze sa wyrozumiale dla malych chlopców [/glow]
Gość spedyt Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Moja żonka akceptuje to że spędzam czas w gronie A4-klubu.
areckid Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja czasem slysze, ze jestem uzalezniony
Gość Goodspit Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 - zdarza sie, że strzela focha, jak wieczorem odpalam kompa- wrzuca teksty "znowu to forum ..." rozumiem ją, choć czasem te sytuacje mnie trochę bawią To dokładnie jak moja żoneczka Chciała mocno żebyśmy golfa kupili ale udało mi się ją przekonać, najpierw trochę marudziła że za duży i wogóle ale już jak trochę sama pojeździła to powiedziała że mógłbym jej kupić np. A3, a następny jaki kupimy to będzie młodsza Czasem marudzi troszkę jak za długo się grzebię przy aucie, ale niestety jak coś mi choć trochę nie pasuje to muszę być pewien na 100% że tak ma być bądź jak najszybciej naprawiam Ehh... bym chciał kupić auto równie zadbane i dopieszczone jak moje jak już będę zmieniał, najchętniej od kogoś z forumowiczów odkupię Ale już mi nawet zapowiedziała że chętnie by na spot pojechała
wit.s Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ale już mi nawet zapowiedziała że chętnie by na spot pojechała Sprawdza. :twisted: Sorka. Nie mogłem się powstrzymać
Gość MorgothDBMA Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Moja Justa też mówi że chętnie na kolejny zlot pojedzie :twisted:
Gość Goodspit Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 :rotfl: Sprawdza. :twisted: Sorka. Nie mogłem się powstrzymać ehehe, dowcipas :twisted: Chociaż kto wie, w sumie nie za długo po ślubie jeteśmy Może za jakiś czas będzie prosić żebym sam jeździł Chyba że mi auto zabierze i sama będzie latać [ Dodano: 03-04-2007, 13:57 ] Moja Justa też mówi że chętnie na kolejny zlot pojedzie :twisted: uważaj bo zaraz i Twoją Justę wit.s posądzi o kontrolowanie A może to sam kontorlowany jest przewrażliwiony na tym punkcie Coś jak nasz były prezydent z podsłuchami
krykus Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja czasem slysze, ze jestem uzalezniony Jak my wszyscy
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Użytkownicy -> Metoda sortowania (łączny czas wizyt) -> Sortowanie (Malejąco) Jakie uzależnienie ???
Rekomendowane odpowiedzi