Kyski1998 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Witam, mam problem w mojej B7 3.0 TDI BKN 204km, a więc podczas przyspieszania samochód przyspiesza jakby stopniowo ( gdy da się gaz opór jedzie jakby dodawało się gazu i puszczało). Mocy raczej nie brakuje. W ostatnim czasie zregenerowane wtryski, usunięta ekologia (dpf, egr, klapy wirowe). Wymieniony rdzeń turbo (w poprzednim rozpadł się wirnik). Dodam ze przed wymianą był ten sam problem. Moje pytanie co może być powodem nierównomiernego przyspieszania? Zaworek n75, przepływomierz? Jakie logi zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadybek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zrob 003+008+011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziewal Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 tych wtrysków się nie regeneruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto kamil Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Witam, koledzy rozwiazaliscie problem mam podobna wadę? zero bladow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi