pxzxmxk Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam, mam problem z dymieniem na biegu jałowym, wraz z dymem pojawia się bardzo intensywny smród. Podczas jazdy za mną dymu nie widać. Sprawdziłem vcds i wydaje mi się że z 1 wtryskiem jest problem. Mam rację ? 1 zdjęcie jest na biegu jałowym, 2 pod obciążeniem . Dodatkowo sprawdziłem ciśnienie paliwa pod obciążeniem i bez
Muskel1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Jaki przebieg? Jak wygląda sprawa z dpfem? Jeszcze perwszy czy był już czyszczony? Jaka jest wartość popiołu olejowego?
pxzxmxk Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2022 19 godzin temu, Muskel1 napisał: Jaki przebieg? Jak wygląda sprawa z dpfem? Jeszcze perwszy czy był już czyszczony? Jaka jest wartość popiołu olejowego? Dpf wywalony przez poprzedniego właściciela, ale auto mam rok i wcześniej nie było problemu
Muskel1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Opublikowano 5 Czerwca 2022 1 minutę temu, pxzxmxk napisał: Dpf wywalony przez poprzedniego właściciela, ale auto mam rok i wcześniej nie było problemu
Rekomendowane odpowiedzi