Koziar993 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września Ja niestety zawiodłem się na zamienniku ( troche gorzej spasowane i lakier rowniez szybko zszedł ) później kupilem caly boczek , z przyciskami itp i tez nie sprawne . Także będąc paręset zł w plecy kupiłem po prostu ORI
afroo. Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 18 minut temu, Monti napisał(a): Ja kupiłem na allegro zamiennik i działa już odpukać kilka dobrych lat, nie ma z nim żadnych problemów. Z zamiennikami jest loteria, raz trafisz na coś, co i pasuje i działa, a raz po prostu na badziew. Poza tym ori przełącznik specyficznie i ładnie klika, są dobrze wyczuwalne dwie pozycje guzika, a w zamiennikach dużo gorzej to działa i lubi się psuć. 1
Monti Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 31 minut temu, afroo. napisał(a): Z zamiennikami jest loteria, raz trafisz na coś, co i pasuje i działa, a raz po prostu na badziew. Poza tym ori przełącznik specyficznie i ładnie klika, są dobrze wyczuwalne dwie pozycje guzika, a w zamiennikach dużo gorzej to działa i lubi się psuć. Pewnie, może mi się trafiło bo działa to ładnie i lakier nie schodzi. Muszę w lotto zagrać?
Koziar993 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września Jak zagrasz to podaj numery , moze akurat obstawie te same
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) . Edytowane 18 Września przez Lukasz_mk2
Koziar993 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września Czujniki tył założone i ... Działają Także kolejny sukces doposażenia auta 1
Rekomendowane odpowiedzi