Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mapy MIB w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Ale to roboty jest ja pierdykam... Ok idę aktualizować mapy - dam znać jak pójdzie to będę Ci bardzo dłużny :)

Opublikowano

Aby zainstalować nowe mapy musisz te 3 pliki wrzucić na kartę SD, kartę do slotu SD1, następnie przycisk menu na panelu, gałką na panelu wybierasz ustawienia (u mnie Einstellungen), następnie popychasz gałkę w lewo, wybierasz pielęgnacja systemu (u mnie Systempflege), następnie aktualizacja systemu (Systemupdate), i wybierasz SD1.

20220727_182824.jpg

20220727_182847.jpg

20220727_182839.jpg

20220727_182858.jpg

20220727_182903.jpg

20220727_182911.jpg

Opublikowano

No to mam najnowsza mapę w nawigacji. Mam nadzieje że na pól roku starczy  Ogromne podziękowania dla Muskel1 - bez Ciebie nigdy bym tego sam nie zaktualizował - dzięki za cierpliwość i szybkie odpisywanie!

Podziękowanie również dla autora postu pipen - który w jasny i przejrzysty sposób opisał co gdzie i jak - za pomocą postu Kolegi, zarejestrowałem się na niemieckim forum i pobrałem updaty firmwarow. 

2 dni walki skutkują zaoszczędzonymi pieniędzmi,  zdobytą wiedzą oraz cennym doświadczeniem 

Mam nadzieję że moja dyskusja z Musek1 w tym poście pomoże innym kolegą/koleżanką w aktualizacji navi i firmwarów :) :) :)

Opublikowano

:hi:Teraz wystarczy aktualizować same mapy, bo kody FEC są do 2030r. Do tego czasu możesz darmowo wgrywać mapki VW czy Skody:wink:

Opublikowano

Muskel1  jeszcze raz bardzo Ci dziękuje. Będziesz przejazdem w Łasku to zapraszam na piwo :)

Opublikowano

Oj w tamte strony raczej mnie nie zawieje ale dziękuję za zaproszenie:wink::hi:

Edytowane przez Muskel1

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam zamiar również zaktualizować soft oraz mapy. Pytanie ile razy muszę aktualizować soft, począwszy od pokazanego nizej na zdejeciach 

IMG20211017111909.jpg

IMG20211017110448.jpg

Opublikowano

alpacino5248 aktualizujesz w ten sposób:  2148->2161->3241->3344->3346

A potem patch i na końcu najnowsze mapy :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Muskel1 dzięki za bardzo cenną uwagę! 

Opublikowano

Hejka. Próbowałem wgrać najnowszą mapę ale mi nie widzi karty SD - jednostkę mam spacjowaną. Karta powinna być w systemie plików Fat32? Exfat? Obecnie mam NTFS i nie widzi.

Opublikowano

Karta musi być w systemie plików FAT32.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Tak coś mi świtało. Dziękuje Ci już po raz kolejny nasz Bohaterze :)

Opublikowano
13 minut temu, protoss napisał(a):

Tak coś mi świtało. Dziękuje Ci już po raz kolejny nasz Bohaterze :)

:grin::wink:

Opublikowano

Muskel1 a tak przy okazji - słucham muzyki z karty SD i tam jest exFAt  - czy taką kartę też lepiej sformatować na FAT32 czy przy multimediach to już nie ma znaczenia - muzykę mam w plikach *.mp3

Opublikowano

Nie ma znaczenia.

Dla mapek można w sumie też exFAT używać ale nie wszystkie karty czyta, dlatego lepiej jest z FAT32.

Opublikowano

Podziękował Bohaterze. 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam.Przy próbie wgrania najnowszej mapy wywala mi błąd ze zdjęcia,sprawdzałem 3 karty i 2 pendrive.Poprzednia wrzucałem parę miesięcy temu i nie było problemu,jednostka odblokowana.

PXL_20221111_155209350.jpg

Opublikowano

A jak próbujesz zaktualizować mapę, przez menu ukryte czy przez zwykłe dostępne po naciśnięciu przycisku Menu?