Opublikowano 26 Stycznia 20233 l 35 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jeszcze nie. Dzieki. Dodaj prosze jak juz bedzie
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l 4 minuty temu, Koalakm napisał(a): Dzieki. Dodaj prosze jak juz bedzie Na naszego Bohatera można zawsze liczyć
Opublikowano 7 Lutego 20233 l Jak wgranie M.I.B. wpływa na gwarancję producenta? Mam jescze aktywną gwarancję producenta i mapy 2022 i zastanawiam się czy robienie tego patcha pod mapy VW jest bezpieczne.
Opublikowano 7 Lutego 20233 l Jest bezpieczne ale jak to w życiu bywa, jeżeli stwierdzą ingerencję w sofcie mogą odmówić usługi gwarancyjnej. Nie słyszałem jeszcze żeby po udanym spatchowaniu jednostki wystąpiły jakieś problemy.
Opublikowano 11 Lutego 20233 l Witajcie Czy da się wykonać patch jednostki tak żeby AA i CP się nie aktywowały (widziałem w poprzednich postach że wszystko robi się razem)? Zależy mi tylko na FEC do map. Pozdrawiam
Opublikowano 13 Lutego 20233 l W dniu 12.02.2023 o 00:12, szymo092 napisał(a): Witajcie Czy da się wykonać patch jednostki tak żeby AA i CP się nie aktywowały (widziałem w poprzednich postach że wszystko robi się razem)? Zależy mi tylko na FEC do map. Pozdrawiam AA i CP? Możesz rozwinąć?
Opublikowano 13 Lutego 20233 l 6 minut temu, protoss napisał(a): AA i CP? Możesz rozwinąć? Android Auto i Car Play
Opublikowano 13 Lutego 20233 l 3 godziny temu, Hugo napisał(a): Android Auto i Car Play Dzięki za wyjaśnienie. Wydaje mi się że chyba nie ma takiej możliwości ale poprosiłbym jeszcze o zabranie głosu kogoś bardziej doświadczonego bo nie daje 100% pewności.
Opublikowano 11 Marca 20233 l Witam, @protoss skąd bierzesz informacje jaki jest ciąg aktualizacji dla MIB? Chciałem zaktualizować mapki. Posiadam MHI2Q_ER_AUG22_P4170 ale nie mogę znaleźć nigdzie jakie aktualizacje powinienem wgrać :/
Opublikowano 11 Marca 20233 l MIB-Helper.com - MHI2Q_ER_AUG22_P4170 firmware MIB-HELPER.COM Check VAG Infotainment System details
Opublikowano 12 Marca 20233 l Proszę o potwierdzenie, czy dobrze znalazłem patch do swojej wersji: https:// www.digital-eliteboard.com/threads/audi-mib2-mhi2q-aug22-mhi2q_er_aug22_p5092-mu1329-ifs-root-el-patch-asi-carplay-android-auto-map-update.502348/ (Przed www należy usunąć spację) myślisz @Muskel1 że to właściwy patch ? Edytowane 12 Marca 20233 l przez BlackM4mba
Opublikowano 12 Marca 20233 l Cześć, Po zabawach z MIB straciłem ikonki samochodu (m.in. w głównym menu oraz przy czujnikach cofania), a także zielone menu jest mega małe (zajmuje tak jakby 30% środkowej powierzchni). Nie działają mapy, natomiast właśnie pobieram najnowsze i mam nadzieję, że da mi się to naprawić. Jakieś pomysły jak naprawić tę ikonkę?
Opublikowano 12 Marca 20233 l 6 godzin temu, BlackM4mba napisał(a): Proszę o potwierdzenie, czy dobrze znalazłem patch do swojej wersji: https:// www.digital-eliteboard.com/threads/audi-mib2-mhi2q-aug22-mhi2q_er_aug22_p5092-mu1329-ifs-root-el-patch-asi-carplay-android-auto-map-update.502348/ (Przed www należy usunąć spację) myślisz @Muskel1 że to właściwy patch ? To jest Firmware P5092 do Twojego MMI, który przed patchowaniem musi być zainstalowany. Dopiero po zainstalowaniu tego Firmware patc**je się odpowiednim patchem pod ten Firmware. Wszystko znajdziesz na MIB Solution.
Opublikowano 12 Marca 20233 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): To jest Firmware P5092 do Twojego MMI, który przed patchowaniem musi być zainstalowany. Dopiero po zainstalowaniu tego Firmware patc**je się odpowiednim patchem pod ten Firmware. Wszystko znajdziesz na MIB Solution. Dzięki, rozumiem, że V3.4.1 - "Backup Edition" czyli najnowsze wydanie się do mnie nadaje? Releases · Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash GITHUB.COM M.I.B. - More Incredible Bash - The Army knife for Harman MIB 2.x aka MHI2(Q) units - Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash
Opublikowano 13 Marca 20233 l U mnie wygląda to tak na ten moment, czyli najnowsza wersja jaka jest dostępna to będzie ta >MHI2Q_ER_AUG22_P5152< ??
Opublikowano 13 Marca 20233 l 13 minut temu, miko0905 napisał(a): U mnie wygląda to tak na ten moment, czyli najnowsza wersja jaka jest dostępna to będzie ta >MHI2Q_ER_AUG22_P5152< ?? Tak, ale nie widziałem patcha do P5152.
Opublikowano 13 Marca 20233 l Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Tak, ale nie widziałem patcha do P5152. Czyli lepiej nie ruszać bez patcha póki co. Ale mapy bez aktualizacji softu mogę update'owac? Mam wersję 2019/2020 w tym momencie.