BRUNO Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia tak zrobiłem wlozylem karte z mapami i zawisł na 11 %......czy musze jeszcze raz vcds cos zmieniac po tym jak aktywowałem congo ?
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia No widzisz, czasem trzeba odczekać aż załaduje. W jednostkach Harman mamy wgrywają sie nawet godzinę.
BRUNO Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia dzieki wielkie sprobuje teraz zaladowac ten najnowszy soft zobaczymy cz przyjmnie
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Po aktualizacji softu będziesz musiał znowu aktywarorem patchować. Aktualizacja softu wywala patcha. Dlatego jeżeli chcesz aktualizować, to wgraj sobie kolejno te softy w odpowiedniej kolejności i na koniec dopiero aktywator.
BRUNO Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia PRZY probie wgrywania tego softu wyskakuje niezidentyfikowany kod błedu 14... wiec nie wiem w czym problem
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Hmmm. to musisz tak zostawić. Powiem szczerze, że nie wiem dalej.
BRUNO Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia no tak też właśnie to zostawiłem. jest tylko jeden problem po scanowaniu wyskakuje mi błąd , być może dlatego ze jest uruchomiony w MMI audi smrtphone a fizycznie jest go brak bo muszę teraz dołożyć modół z portami USB
BRUNO Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Taki właśnie wywala błąd. Do tego jakoś dziwnie zginęły strzałki nawigacji z wyświetlacza w liczniku, poza tym wszystko działa. Gdzie szukać rozwiązania ? To jest to o czym pisałeś SVM ?
Muskel1 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia To normalne po przeprowadzeniu aktualizacji (patchowania) poza ASO gdyż nie przeprowadzono dokumentacji wstecznej. W poniższym temacie opisałem jak pozbyć się tego błędu. https://a4-klub.pl/topic/479351-aktualizacja-virtual-cockpit/
Rekomendowane odpowiedzi