Red321 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 Witam wyjmując radio w celu włożenia nowego sony zauważyłem ze kostki kolorowe maja zmostkowane chinche moglby mi ktoś powiedzieć która kostka jest za co odpowiedzialna bo nie bardzo ogarniam elektrykę
Banan Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 Brązowa - głośniki , czarna - zasilania itd , żółta - wyjścia liniowe dźwięku 1
Red321 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 kostki ogarnięte po pośpiechu nowego radia i ustawieniu na przykład godziny ponsyjeciu kluczyka radio wraca do ustawień fabrycznych czyli prąd jest calokowicie odcinany ktos wie jak z tym zadziałać ?
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zamienić stały plus z plusem po stacyjce.
Red321 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 czyli jakbym miał to zrobić bo nie kapuje
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Nie wiem jak prościej można to wytłumaczyć. Jeżeli to co napisałem nic Ci nie mówi, to oddaj auto do kogoś kto ma trochę pojęcia o tym niech Ci zamieni miejscami.
Red321 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 dobra temat sam ogarnąłem wystarczyło połączyć czerwony z żółtym i radio ma stałe zasilanie
Rekomendowane odpowiedzi