Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Witam po włączeniu świateł pojawia się błąd poziomowania bezpieczniki sprawdzone wszystko ok ale lampy nie poziomują się i nie skręcają. Dołączam zdjęcie błędu vcds
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Było coś robione przy instalacji? Miałeś może kolizję? Nagle pojawił się błąd i przestało działać czy jest już tak od dłuższego czasu?
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 6 minut temu, Muskel1 napisał: Było coś robione przy instalacji? Miałeś może kolizję? Nagle pojawił się błąd i przestało działać czy jest już tak od dłuższego czasu? Dokładnej historii auta nie znam bo świeżo kupiłem uszkodzone lekko lewą stroną z przodu tak że była lampa rozwalona, kupiłem drugą taką samo założyłem i teraz taki problem przetwornice od starej lampy bo nie były uszkodzone
Langista Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) Albo zła lampa, albo przy kolizji ktoś wymieniał zwrotnice z wahaczami i uwalilo też czujnik. Sprawdź czy w ogóle jest, powinien być na lewym dolnym wahaczu przymocowanym do amortyzatora. Edytowane 9 Lipca 2022 przez Langista
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 11 minut temu, Langista napisał: Albo zła lampa, albo przy kolizji ktoś wymieniał zwrotnice z wahaczami i uwalilo też czujnik. Sprawdź czy w ogóle jest, powinien być na lewym dolnym wahaczu przymocowanym do amortyzatora. Lift ma tylko z tyłu
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 13 minut temu, Zielu23 napisał: Lift ma tylko z tyłu Lampa jest ori o tych samych numerach
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Sprawdzałeś w testach wykonawczych czy można sterować ruchem soczewek? Pewny jesteś, że masz lampy skrętne ?
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Wrzuć zdjęcie lampy (robione od przodu ) oraz zdjęcie wlepki.
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 8 minut temu, Muskel1 napisał: Sprawdzałeś w testach wykonawczych czy można sterować ruchem soczewek? Pewny jesteś, że masz lampy skrętne ?
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Ok, lampy są skrętne. Teraz pytanie, czy auto wyjechało ze skrętnymi z fabryki. Wrzuć zdjęcie wlepki.
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Ok, lampy są skrętne. Teraz pytanie, czy auto wyjechało ze skrętnymi z fabryki. Wrzuć zdjęcie wlepki. Z bagażnika?
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Tak, albo z pierwszejvstrony książki serisowej bo tam też jest taka sama wlepka. W jaki sposób kontrolowałeś bezpieczniki? Na "oko" czy lampką do obu biegunów?
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Tak, albo z pierwszejvstrony książki serisowej bo tam też jest taka sama wlepka. W jaki sposób kontrolowałeś bezpieczniki? Na "oko" czy lampką do obu biegunów? Problem jest tak że nie ma książeczki ani wlepy nie ma
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 3 minuty temu, Zielu23 napisał: Problem jest tak że nie ma książeczki ani wlepy nie ma Bezpiecznik po biegunach sprawdzałem
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 3 minuty temu, Langista napisał: Pod kanapą też nic? Nic nie ma
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Wrzuć VIN do tego działu i poproś o rozkodowanie to się dowiemy czy ma skrętne.
Zielu23 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 4 minuty temu, Muskel1 napisał: Domyślam się, że auto jest z USA? Dokładnie tak
Muskel1 Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Mam pewną teorię ale mogę się mylić. Ktoś wsadził nieodpowiednie lampy po przeróbce na EU. Musimy odczekać rozkodowanie VINu. Wtyczki i instalacja przy lampach wyglądają oryginalnie czy raczej coś modzone?
Rekomendowane odpowiedzi